📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Czyżby kolejny temat do wklejania filmików z amigi?
sadistic.pl/wspomnienia-amiga-500-vt142977.htm
sadistic.pl/wspomnienia-amiga-500-vt142977.htm
Amiga to komp z duszą. Tak jak trabant to samochód z duszą. Sporo z was jej nie pamięta a także klimatów z nią związanych takich jak godziny spędzone na protrackerze czy dni na imagine (mój rekord 36h bez snu i bez wspomagania chemicznego oprócz kawy).
Chyba jestem jakiś dziwny bo wychowałem się na podwórku a nie na komputerze;) Nie ,,muciło'' się w gierki komputerowe, tylko na placach zabaw, na boiskach do piłki nożnej, do kosza. Wydaje mi się że wygrałem dzieciństwo Nerdy.
Widać, że te jebane nerdy lubią sobie pograć w komputer
Pewnie niektórzy z Was pamiętają tamte magiczne czasy...
Jakie środowisko taka zabawa,ja tam lubię wódę,dziwki i koks
Jak to śpiewał Rysiek, wehikuł czasu to byłby cud.
Może i wszyscy wymienili pozycje kanoniczne, ale gdzie jest Golden Axe ja się pytam?
WTF !!!! co oni antykwariat ojebali czy co ?? ale pamiętam ile to sie godzin nie raz spędzało na klejeniu dzojstika
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów