📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
O ja pierdole to juz drugi materiał z szczepionymi zwierzetami podczas krycia
2 posty nizej pies kure obrabia tu nie lepiej
a tu tez jakies człekoształne sie zakleszczyły
2 posty nizej pies kure obrabia tu nie lepiej
a tu tez jakies człekoształne sie zakleszczyły
Ale jak ? Jak to jest możliwe ? Nigdy nie miałem problemu zarówno z włożeniem jak i z wyjęciem. To jak to możliwe?
Zasysacz napisał/a:
Ale jak ? Jak to jest możliwe ? Nigdy nie miałem problemu zarówno z włożeniem jak i z wyjęciem. To jak to możliwe?
ale musisz mieć rozjebanego rowa chłopie...
Zasysacz napisał/a:
np. przy zbyt dużym stresie mogą się zacisnąć mięśnie pochwy co powoduje zakleszczenie i niby pomagają leki rozkurczowe
Ostro, wyciekł do sieci filmik Halmana i Flodzi.
Tobiahus96 napisał/a:
Ostro, wyciekł do sieci filmik Halmana i Flodzi.
Wtedy ponoć zakleszczyłaby mu się dłoń na pale.
Tam w napisach jest że "pomylił lubrykant analny z..." czyli doszło do jakiegoś nieszczęśliwego wypadku
Koleżanka za studenckich czasów miała dyżur na Pogotowiu i zgłosiła się para z ostrą wysypką w okolicy narządów płciowych. Wystraszeni że to jakiś syfilis albo coś, brutalna chwila prawdy, czy któreś zrobiło skok w bok bo to nie przelewki... Okazało się że tydzień wcześniej byli rowerami gdzieś w Bieszczadach, zebrało się na amory w namiocie a że panna niedysponowana bo "ciotka" przyjechała poszli w tę drugą i jegomość wpadł na pomysł aby smarem który gdzieś tam miał do roweru ulżyć trącym cierpieniom sobie i pannie. Im było głupio ale kumpela przez 5 min nie mogła opanować śmiechu
Wy tak wszyscy na serio z tym "szczepili" czy jesteście aż takimi debilami/analfabetami ?
Przecież mówią i w sumie jest napisane, że pomylił lubrykant z klejem do butów.
Kurwa nie wiem kto was wszystkich szczepił takimi metodami, mnie na przykład szczepili igłą i strzykawką
Pietruchm napisał/a:
Przecież mówią i w sumie jest napisane, że pomylił lubrykant z klejem do butów.
Hahahahahah
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów