📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
W sumie jak dobrze pójdzie to następne auto jakie kupię to będzie subaru, ciekawe czy warto
Takiemu oczywiście nie trafi się ukradziona pokrywa od studzienki, czy przysypany śniegiem betonowy słupek.
Ty powiesz, że to pas zieleni, a może to nieodśnieżony asfalt?
Ja się mu nie dziwię czasami można się wkurwić jak pada śnieg i wszyscy nagle jadą 30 POMIMO że jest czarny asfalt.
A tak jest co rano jak pada śnieg jadąc do pracy.
A tak jest co rano jak pada śnieg jadąc do pracy.
@ bo jak zdarzy się wypadek nawet przy 10 km/h, to i tak będzie "niedostosowanie prędkości do warunków panujących na drodze"
@domat1
A czy "niedostosowanie prędkości do warunków panujących na drodze" powoduje zwiększenie ilości punktów i wysokości mandatu? Walniesz to walniesz. Też mnie to strasznie irytuje. Na przykładzie Wrocławia, trochę deszczu spadnie albo deszczu ze śniegiem i miasto stoi(nie to, żeby normalnie można było się szybko przemieścić ale po opadach to tragedia już całkiem).
PS. Przy 10km/h to co najwyżej kolizja, a nie wypadek.
A czy "niedostosowanie prędkości do warunków panujących na drodze" powoduje zwiększenie ilości punktów i wysokości mandatu? Walniesz to walniesz. Też mnie to strasznie irytuje. Na przykładzie Wrocławia, trochę deszczu spadnie albo deszczu ze śniegiem i miasto stoi(nie to, żeby normalnie można było się szybko przemieścić ale po opadach to tragedia już całkiem).
PS. Przy 10km/h to co najwyżej kolizja, a nie wypadek.
ma zawsze 4x4 więc może robić co mu się podoba.
Jak mnie tacy cwaniacy wkurwiają! Właśnie przez takich chujów są korki i zapchane drogi!
Może się to wydawać dziwne, ale gdybyśmy na drogach jeździli wolniej ale płynniej, to nie było by tak dużych problemów. Najgorsze jest własnie to, kiedy samochody jadą z różnymi prędkościami, bo jak jeden przyhamuje to za nim muszą zrobić to wszyscy. Ja się już dwa czy trzy razy spotkałem z tym, że na odcinkach na których wprowadzono odcinkowy pomiar prędkości jeździ się teraz o wiele płynniej i lepiej - właśnie przez to, że każdy jedzie tak samo.
Może się to wydawać dziwne, ale gdybyśmy na drogach jeździli wolniej ale płynniej, to nie było by tak dużych problemów. Najgorsze jest własnie to, kiedy samochody jadą z różnymi prędkościami, bo jak jeden przyhamuje to za nim muszą zrobić to wszyscy. Ja się już dwa czy trzy razy spotkałem z tym, że na odcinkach na których wprowadzono odcinkowy pomiar prędkości jeździ się teraz o wiele płynniej i lepiej - właśnie przez to, że każdy jedzie tak samo.
@waloos No jak ostatnio jechałem do Elbląga to były 2 odcinki z pomiarem. Mimo, że ograniczenie do 90, to prawie, kurwa, wszyscy jechali 50-60km/h...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów