18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Angielski czarodziej
Tom9310 • 2020-07-16, 22:22
Pewien Angielski pierdolnięty albo naćpany jegomość wpadł na pomysł poskakać sobie nago po czyimś w aucie a następnie wsiadł do swojego i podczas cofania wpierdolił się w przód tegoż auta. I w ramach protestu oraz uniewinnienia postanowił polać się ketchupem, a następnie odprawić jakiś rytuał. A może On naprawdę jest czarodziejem? Tak dużo pytań a tak mało odpowiedzi...

Zgłoś
N................y 2020-07-16, 22:35 4
Narkotyki palą styki
Zgłoś
Pralpunkt 2020-07-16, 22:44
Ale że to biały???? Szok, Niedowierzanie!!!
Zgłoś
joeblacktwo 2020-07-16, 23:11 2
Chuj nie Anglik kolor skóry nie ten

otyli żyją krócej
Zgłoś
JednorękiBandyta 2020-07-16, 23:30 2
A może to faktycznie czarodziej z przeszłości? Tak łatwo oceniać nie znając sytuacji

Pewnie podróżować w czasie trzeba nago terminatora nie oglądaliście, a że najpierw zmarnował energie na walkę z blaszanymi potworami to potem musiał trochę pomedytować i odpocząć ot co.... A wy od razu te stereotypy że ćpun...
Zgłoś
Kurwistrach 2020-07-16, 23:33 1
Po mojej cytrynce
Zgłoś
pro_avenger 2020-07-17, 7:12 1
mam nadziej ę że siebie obejrzy "na dużym ekranie"
Zgłoś
krasnal_hałabała 2020-07-17, 15:18 1
Ale się Draco Malfoy stoczył... Świat upada...
Zgłoś
KANIBAL22 2020-07-17, 18:07
ja to nie wiem co tym ludziom odpierdala od jakiegoś czasu non stop widzę filmiki z gołodupcami odpierdalającymi coś na ulicach
Zgłoś
maddog77 2020-07-17, 19:14 4
Trzeba Antifę powiadomić że kolegę zgubili.
Zgłoś
qwerq221 2020-07-17, 20:17
Kurwistrach napisał/a:

Po mojej cytrynce

Po czym kurwa? Masz na mysli tego czarnego szrota?
Zgłoś
daniel1040 2020-07-17, 20:44
A byście się zdziwili gdyby takie pojebaniec nagle fireballem rzucił.
Zgłoś
heartagram 2020-07-17, 21:52
Kule pełne, chujek mały.
Zgłoś
LiSS 2020-07-17, 22:24 1
Luton - muzułmańska twierdza pod Londynem
Zgłoś
suchysongoful 2020-07-18, 8:36
Ewidentnie czarodziej
Temat zamknięty
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów