📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nasi grają jak gówno to fakt, ale w takich momentach odzywa się Polska duma i wypadało by mu rozkurwić te okularki.
Niech ci Angole Hujole przyjdą na mecze ligowe i tak po cwaniaku-ją .
byłem tam ,.Polacy szczali na trybunach pili piwo w niedozwolonych miejscach i policja wynosiła pijanch wchuj Polaków ,.szkoda że 7 letni syn kumpla musiał to widzieć, taka niestety prawda ,a Anglikowi sie nie dziwie mi też było wstyd .
Chcecie żeby nas szanowali to eliminujcie to kibolskie ścierwo ze swojego otoczenia.
GhostScarface dokładnie. Tam robimy sami sobie antyreklamę, więc wcale się nie dziwię niektórym Anglikom.
Aczkolwiek ja tam mam miłe wspomnienia z Anglii - na Emirates Stadium Polaków bardzo lubią, jak swojego, nigdy nie spotkałem się z negatywnymi reakcjami, raczej brali za kumpla i jak się dobrą ekipę zahaczyło to i do pubu na piwko ze sobą wzięli
Aczkolwiek ja tam mam miłe wspomnienia z Anglii - na Emirates Stadium Polaków bardzo lubią, jak swojego, nigdy nie spotkałem się z negatywnymi reakcjami, raczej brali za kumpla i jak się dobrą ekipę zahaczyło to i do pubu na piwko ze sobą wzięli
jak nasi tam wyjeżdżają i zabierają im robotę to co się mają na nas nie wkurwiać
Polacy się wjebali na sektor gospodarzy to czego się spodziewać fuck off kurwa
GhostScarface napisał/a:
byłem tam ,.Polacy szczali na trybunach pili piwo w niedozwolonych miejscach i policja wynosiła pijanch wchuj Polaków ,.szkoda że 7 letni syn kumpla musiał to widzieć, taka niestety prawda ,a Anglikowi sie nie dziwie mi też było wstyd .
A Anglicy to niby pełna kulturka? Niby oni przepisy traktują z wielkim respektem? O czym ty mówisz teraz, owszem nasi również trzodzili na tym meczu ale sami Angole też robili podobne rzeczy, zresztą na meczach angielskiej premiership bywam i widzę co się na nich dzieje a sami Anglicy lubią dać w palnik i to praktycznie do upadłego...
Co za pizdy ci angole, gdyby w Polsce weszli na nasz sektor, już by z niego nie wyszli
Był by pełna kultura, żadnego bluzgania
Był by pełna kultura, żadnego bluzgania
Obrażają nas, a gdyby mu ktoś zgodnie z zasadą przypierdolił, to byście się tu pruli, że kibole bla bla..
Kiedy tego wieczoru puszczono "God save the Queen" to polackie kurwy piszczały i wyły. Jak wy byście zareagowali gdyby jakieś czeczeńskie, litewskie, czy inne gówno profanowało nasz hymn?
Cytat:
Niech ci Angole Hujole przyjdą na mecze ligowe i tak po cwaniaku-ją .
a co już szykujesz komentarze w internecie?
PaniczDrozder napisał/a:
Kiedy tego wieczoru puszczono "God save the Queen" to polackie kurwy piszczały i wyły. Jak wy byście zareagowali gdyby jakieś czeczeńskie, litewskie, czy inne gówno profanowało nasz hymn?
A czemu mieli nie gwizdać? Chyba jakiejś przyjaźni miedzy naszymi narodami nie ma i angole mają swoje za uszami (sprzedanie nas w Jałcie) i na nasz hymn też gwizdali...
PS. Za to polactwo powinieneś zostać z biczowany. Nie wiem jak można w taki sposób mówić na swój naród(czyli w sumie po części na siebie no chyba że się nie utożsamiasz z Polakami )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów