Zęby w cipie, tego jeszcze nie widziałem
Zęby z 2007r
Tam masz zeby w waginie
A teraz trochę na poważnie. NIe wiem czy to zdjęcia faktycznie Twojej jamy ustnej, ale jeśli tak, to idź z tym koniecznie do dobrego otolaryngologa. Te białe plamy mogą (ale nie muszą) być wczesną fazą raka jamy ustnej (lub w wariancie optymistycznym stanem przednowotworowym). Nie lekceważ tego.
To nie mój ryj ale dzięki za rady
Jako nastolatek miałem problem z anginami, przez kilka lat na wiosnę i jesień to gówno łapałem. Podobnie jak piszą inni, nawet nie dało się śliny przełknąć. Antybiotykoterapia była skuteczna (u mnie Augumentin) ale szkoda to tak ciągle łykać. Już miałem skierowanie na wycinanie migdałków, ale jeden z laryngologów zalecił mi spróbować (taka szczepionka pod język). Wziąłem w odstępie pół roku dwie serie i od dobrych 10lat nie mam problemu z anginami, jak coś gardło zaczyna boleć to ze dwa Orofary MAX biorę i przechodzi zupełnie. Polecam spróbować jeśli ktoś chce uniknąć wycinania migdałków.
Dobra jest jeszcze szczepionka doustna Broncho-vaxom. Jeżeli jednak to nie pomaga, to polecam iść na zabieg. Pierwsze dwa tygodnie po zabiegu nie są zbyt miłe, ale później jest już znacznie lepiej z dnia na dzień.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów