Jestem przeziębiony , mam zaczerwienione gardło i trochę boli gdy jem albo mówię. Jest to wkurwiające ale nie mogę sobie wyobrazić jak musi napierdalać to??? W takim stanie to chyba trzeba leżeć na oddziale pod kroplówkami bo przełknięcie tabletki czy jakieś pożywienie jest pewnie niemożliwe.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Trzeba nie było opierdalać murzyńskiej pały.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Dwa ostatnie zdjęcia, to chyba nie angina, tylko wygląd gardła po usunięciu migdałków.
Masz. Stosować 3x dziennie...
Ja widziałem, chociaż z perspektywy czasu, zastanawiam się, jak bardzo musiałem być najebany i jak bardzo musiało mi się nudzić, że oglądnąłem to wybitne dzieło kinematografii do końca...
Budrys2000 napisał/a:
Zęby w cipie, tego jeszcze nie widziałem
Ja widziałem, chociaż z perspektywy czasu, zastanawiam się, jak bardzo musiałem być najebany i jak bardzo musiało mi się nudzić, że oglądnąłem to wybitne dzieło kinematografii do końca...
ja na początku też miałem anginy kilka razy
Dziś mogę lodowce połykać duszkiem na mrozie
Pizdy
ja na początku też miałem anginy kilka razy
Dziś mogę lodowce połykać duszkiem na mrozie
Pizdy
Jakby usunąć migdałki to moją 38cm grubą pałę moznaby głębiej wpychać. Takie oto mam przemyślenia na tą chwilę
Spojrzałem na pierwsze zdjęcie i pomyślałem, że to co innego
o czymkolwiek pomyślałeś radziłbym Ci jednak unikać towarzystwa w którym obecnie się obracasz skoro takie widoki nie są Ci obce
obecnie jest jakiś obłęd z tą anginą, ja miałem już dwa razy w ciągu 3 miesięcy, w robocie u mnie to co trzeci choruje na to gówno a swoją drogą z takim zaropiałem gardłem nie zbliżaj się do ludzi bo jedzie ci z gęby gorzej z dupy acha i jeszcze jedno, płukanie gardła absyntem nie pomaga tylko robi gorzej testowałem
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów