Jeden z bardziej popularnych amerykańskich recenzentów internetowych o gali Microsoftu. Filmik został wrzucony na youtube od razu po konferencji, ale dopiero niedawno doczekał sie polskich napisów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Czekamy na konferencje z PS4, która odbędzie się 11 czerwca
MS w tej chwili juz może zaczynać liczyć straty ...
MS w tej chwili juz może zaczynać liczyć straty ...
O dżizas rozumiem, że ten koleś zarabia na recenzjach, ale naprawdę musi się tak podniecać?
Ja rozumiem wszystko, ale to tylko konsola do gier. Nie pierwsza i nie ostatnia. A niektórzy ludzie zachowują się, jak by to był koniec świata. Czujesz, że MS chce Cię wydymać, to Ty wydymaj MS i kup PS4, proste jak pierdol.... wkładanie członka w pochwę.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Gdyby to była konsola do gier ze wsteczną kompatybilnością; bez kinecta; z exclusivami, które nie są na kinecta ani na xbla ani nie jest to HALO 15; nie wymagała prawie ciągłego dostępu do internetu; bez żadnych zbędym facebukowych aplikacji i innych telewizyjnych dupereli; a także wspierającą rynek wtórny w taki sposób, że popsrotu się tym nie będą zajmować to Xbox One nie byłby taki zły, a nawet mółby konkurować z Sony. Ale po tym ile exów wychodzi na PS3 ostatnio, a na Xboxa 360 kompletnie nic, mam głęboką nadzieję, że konsola MS odpadnie z rynku albo na początku pojawi się u pierwszym użytkowników nowy RROD.
Karma dla Sony się zwraca. I dobrze, bo sam mam Ps3, miałem PSX i czwóreczkę też zakupię, ale po jakimś czasie, bo znając politykę Sony, to odchudzą ją po roku i puszczą w tej samej cenie. Microsoft teraz pewnie będzie chciało coś zmienić, a raczej musi, bo inaczej chuj wielki, dwa bąbelki.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Na pewno by miał dużą oglądalność, gdyby mówił to wszystko ze znudzoną miną.
Lepsze to od naszych rodzimych "tfurcuf", z których aż promieniuje "robię to dla hajsu i mnie ten temat nie jara", którzy sami właściwie nie wiedzą o czym mówią.
Microsoft jak zawsze zjebie pozostaje tylko znieść ten pojebany monopol microsyfu, intela i nvidi. Nowa era pc, micro pc konsole, telefony jako platformy do gier. oraz jedyna wolna dystrybucja linux. Już nie wspominam ze pakiet office kosztuje więcej niż windows 8
Po tych dwóch filmikach, popatrzcie mi w oczy i spróbujcie głośno, zdecydowanie powiedzieć, że gry komputerowe nie rujnują psychiki i nie robią ludziom wody z mózgu.
Dobra, wracam do książek, "kujonić".
Dobra, wracam do książek, "kujonić".
Buahaha, historia sie powtarza... Inne konsole, ale ja widze to tak samo... Ostatnio padl Dreamcast, o ile sie nie myle... No to bedzie teraz XNone
co to za debil co gada do kamery co wy ogladacie ludzie ogarnijcie sie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów