Drugiego planu mistrz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Drugiego planu mistrz
Gdyby akurat nie jadła to by mu głowę odgryzła tutaj przykład jak kobiety oszukują z orgazmem.
Bo kto lubi jeść zimne, zawsze lepiej opierdolić coś świeżego na ciepło,
Don-Gokerro napisał/a:
Gdyby akurat nie jadła to by mu głowę odgryzła tutaj przykład jak kobiety oszukują z orgazmem.
Skończy jedno danie, to zaraz będzie jego kolej.
samiec cwaniak rucha ja od tylu a ta wpierdala szerszenia tak by jego ojebala
Taka to metafora, zielone to EU a pszczółka to Polska
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
To akurat jest dość rzadka sytuacja, modliszka generalnie unika pszczół bo osy i szerszenie po prostu pokonują modliszkę.
Poruchałeś to spierdalaj, na co czekasz?
Typ ją rucha a ona sobie wpierdala kubełek. Jednak kobiety naprawdę mają podzielność uwagi
dzięki temu samiec może przeżyje, modliszka po kopulacji zjada swojego partnera
Może ta osa ruchała modliszkę kilka chwil wcześniej...
plnlbrt napisał/a:
samiec cwaniak r*cha ja od tylu a ta wpie**ala szerszenia tak by jego ojebała
Co poruchał to jego, w przeciwienstwie do niektórych na sadolu :**
Jak ma farta, to wyrucha ją na czas i uda mu się spierdolić zanim ta skończy swój posiłek i skupi się na nim.
Samiec przynosi żarcie dla samicy żeby ta skupiła się na wpierdalaniu "prezentu" zamiast jego głowy
Jak ma farta, to wyrucha ją na czas i uda mu się spierdolić zanim ta skończy swój posiłek i skupi się na nim.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów