18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Z racji, że zaciekawiła mnie nienawiść wielu użytkowników portalu, do wszelkiego rodzaju tematów związanych z pedalską japonią, postanowiłem napsuć im humoru. A może przy okazji materiał spodoba się komuś.
Są to 4 clipy zmontowane z ładnych scen ze wszelkiej maści animców, połączone z muzyką i ciekawymi tekstami.

(Jak ktoś chce zobaczyć tylko fragment to polecam ostatni filmik od 2:38)
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
blade87 2013-04-13, 0:38 1
@chybeck

A skąd wiesz pacanie, że nie oglądali? Może właśnie widzieli garść tych filmów i uznali, że to gówno (słusznie)?
Zgłoś
J................e 2013-04-13, 0:39 9
Bleach, Naruto ? Wypierdalać z gównem dla 12'latków.

Berserk kurwy, i jeszcze motaż jaki zajebisty.
Zgłoś
critical thinking 2013-04-13, 0:40 2
Dlaczego nie ma banów za anime?
Zgłoś
ZatoX 2013-04-13, 0:44 22
LxDead napisał/a:

to już kurwa zmasowany atak jest.

Obrazek

Wstawianie non stop tej samej sygnatury to pedalstwo

a LxDead to ciota i chuj
Zgłoś
AHAHAHA_NO 2013-04-13, 0:56
gdyby nie te dbilne wstawki z krzywymi ryjami o włosach w kolorze tęczy, czy równie dziwaczne pluszaki, można by powiedzieć, że nawet nawet

muzyka fajna
Zgłoś
Sqeeol 2013-04-13, 0:57 6
Jaram się anime i chuj. Wole to od wszelkiej maści "Pamietników niewiadomo skąd" "Anny Mari smiechołowskiej" czy "Sagi wchód"...
Zgłoś
Endoranimus 2013-04-13, 0:57 9
Wypierdalać na syberie zjebane hejtery chuj wam w wasze dupska a pedały to was zrobiły...

Napisałem w waszym języku abyście zrozumieli.

Manga i Anime to jedne z najbardziej interesujących arcydzieł jakie stworzył człowiek.
Zgłoś
chybeck 2013-04-13, 1:00 2
@blade87

Skontruję to Twoją logiką. Skąd wiesz, że jestem pacanem? Poznałeś mnie? Wiesz jak się zachowuję? Nie. Tak samo jak Ty, większość osób tutaj ocenia rzeczy na podstawie urywków. Obejrzenie 5 minut Naruto czy nawet jednego odcinka Bleach nie jest wystarczające do oceny. To tak jakby ocenić klasę na podstawie jednego sprawdzianu jednego ucznia. Ludzi, którzy oglądali sporo anime i wciąż go nie lubią jest garstka, a już na pewno nie są to krzykacze walczący z anime dennymi tekstami na poziomie, do którego wstyd się zniżyć.
Zgłoś
Kretmen 2013-04-13, 1:16 3
myanimelist.net/animelist/Kretmen

Dobre anime? Tyle w temacie ...
Zgłoś
m................l 2013-04-13, 1:18
Każdy kto sądzi że Japonia/Manga/Anime jest pedalstwem niech się jebnie w łeb i idzie się wykastrować.
Tępe chuje.
Zgłoś
r................2 2013-04-13, 1:31 3
Zajebiste te klipy, piwo! Czekamy na więcej takich^^

Fani anime i mang mają w dupie opinie napinaczy, hejtujcie sobie! My będziemy was wkurzać jeszcze więcej:*

Nie wiecie co tracicie: lamusy:**
Zgłoś
m................l 2013-04-13, 1:45
Dobry animiec dozek, oglądałem dość dawno temu. Zakończenie chujowe, pozostawia możliwość kontynuacji.
Ale samo w sobie jest sadystyczne, krwawe, pełne martwych ciał i urywanych kończyn.
To właśnie lubię, polecam też Mirai Nikki. Mniej sadystyczne ale też zajebiste.
Zgłoś
bizonson 2013-04-13, 1:52
Poda ktoś tytuły ? stawiam piwo ; D
Zgłoś
edax 2013-04-13, 2:04
Większość tytułów mangi/anime to gówniane bajeczki dla debili. Ale jak ktoś czepia się Akiry czy Ghost in the Shell (i pewnie paru inny ambitnych pozycji) tylko za to że anime, to pewnikiem siedzi na sadolu żeby leczyć kompleksy.
Zgłoś
murzynskipomiot 2013-04-13, 2:08
Zajebiste clipy i zajebiste animce. Piwo leci.
Btw. wstawiajcie dalej ten oklepany obrazek.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem