taka tam wpadka..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dlaczego się zabił.. ja jebie głupszego pytania nie może być...
Bo mu się życie nie układało a do tego był schizofrenikiem
Bo mu się życie nie układało a do tego był schizofrenikiem
Desti Zsię z Tobą całkowicie ,aczkolwiek inteligencja tych ludzi z kawa czy herbata to inny temat
A ja nie rozumiem czego się czepiacie , według mnie dobrze się spytała " Czemu popełnił samobójstwo" , " Rozmawialiście z nim o tym?" wiadomo przecież że Popek nie miała na myśli rozmowy pośmiertnej , mam nadzieje że odpowiedź znajdzie się w filmie o PFK , który ma trafić w nadchodzącym roku.
A kto to jest w ogóle ten magik??
@ up: Magik to znany polski poeta, konstruktor maszyn lotniczych, zdolny skrzypek, himalaista, poseł na sejm VII kadencji, pierwszy Polak na Marsie, znawca win, serów i folkloru góralskiego, gawędziarz, pieśniarz, malarz i ponoć eksperymentował też z rapem.
Macie pretensję do człowieka, że nie interesuje się byle 'Magikiem', aha wy znacie jego biografię i znacie go na wylot bo wyciągnęliście z backmaskingu plus i minus jakiś przekaz. Tumany.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów