taka tam wpadka..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
- Dlaczego popełnił samobójstwo? Rozmawialiście z nim o tym ?
-- Tak rozmawialiśmy, ale nic nie słyszał bo głowa mu się wbiła w beton
-- Tak rozmawialiśmy, ale nic nie słyszał bo głowa mu się wbiła w beton
nie obwiniaj hip hopu za klamki walki i gangi
czuje w moczu że ten temat bedzie napinką
Skąd znasz swoją matkę ??
Nie, ja też nie lubię magika.
Ja pierdolę! Jaka on rozgarnięta. Powinna prowadzić "Familiadę" z Karolem.
Jak to ktoś gdzieś napisał:
Wy teraz tutaj wychodzicie na debili, nie ta dziennikarzyna
Cytat:
naprawdę nie wpadłeś/wpadliście na to, że ona dość niezgrabnie i nieprecyzyjnie zapytała o to, czy nie rozmawiali z nim o problemach i sprawach, które mogły przyczynić się do samobójstwa?
Wy teraz tutaj wychodzicie na debili, nie ta dziennikarzyna
@Desti. Jakby była mądra to by nie zapytała "niezgrabnie". Zapytała tak, więc jest głupia.
no co sie dziwicie?! dziennikarze to debile bo dziennikarsatwo poza nauka jakiegos obcego jezyka to strata czasu!!! debilizm do potegi!! juz slyszalem takie teksty "pandemia grypy w polsce" absurd! lub "dlaczego nie ujawniono twarzy komandosow ktorzy zabili bin ladena" to oczywiste ale pismaki jak zwykle nie wiedza.... debile i tyle!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów