To Mój prywatny palec. Wiem nie jest on spełnieniem marzeń wielu fetyszystów stóp. O tyle o ile mi wiadomo to wada mojego palca nazywa się brachydaktylia typu D (ogólnie tego typu wady odnoszą się do kości palców ręki i śródręcza oraz palców u stóp i śródstopia).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
ruddie napisał/a:
Po chuj to pokazujesz. Od dzisiaj każdy pierdolnięty i kaleka będzie się chwalił swoją nogą. kogo to kurwa obchodzi.
Zawsze możesz sobie oczy wydłubać i nie patrzeć.
juderaus napisał/a:
Jak mas ładne cycki to chuj w ten palec;)
Bo cycki nie robią takiego wrażenia...
ruddie napisał/a:
Po chuj to pokazujesz. Od dzisiaj każdy pierdolnięty i kaleka będzie się chwalił swoją nogą. kogo to kurwa obchodzi.
Ujeb, albo złam sobie coś, to też będziesz miał czym się podzielić, trzymam kciuki.
W drugiej nodze też zmutowany?
Pepperoni napisał/a:
odjebal bym slalom jezykiem miedzy palcami.
O ja pier.... jeśli tutaj swoich aspiracji szukają takie pojeby, to chyba się wypisze z sadistica
Idź stąd psycholu
Jonek10 napisał/a:
Wygląda jakby ten palec się zaraz miał rozdzielić na dwa.
Bo on z mutacji dwóch pochodzi
Ryj też taki krzywy masz?
"Los ludzkości, jako całości, będzie taki, na jaki ona zasługuje."
Albert Einstein
Zamknij mordę. To jest sadistic
Ładny paluszek piwko leci za własny
Q L I M A X
Łap 20. powo, bo chcę poczytać komentarze.
DMT napisał/a:
Z takimi płetwami, wszystkie zawody pływackie wygrane...
No w tym rzecz, że pływak ze mnie żaden
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów