To Mój prywatny palec. Wiem nie jest on spełnieniem marzeń wielu fetyszystów stóp. O tyle o ile mi wiadomo to wada mojego palca nazywa się brachydaktylia typu D (ogólnie tego typu wady odnoszą się do kości palców ręki i śródręcza oraz palców u stóp i śródstopia).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Anomalie to są karwa dodatkowe rynce albo nogi , 2 chuje albo 3 odbyty a nie jakiś tam przerośnięty paluch. Won mnie stont !!
Dość dziwne i nieco zabawne.
Dłutko, młotek, lub szlifierka się znajdzie, jak chcesz to obrównam, pieniędzy nie biorę. Możemy później na harda coś wrzucić.
Dłutko, młotek, lub szlifierka się znajdzie, jak chcesz to obrównam, pieniędzy nie biorę. Możemy później na harda coś wrzucić.
Wygląda jakbyś go w photoszopie rozciągneła
CrazyEdek napisał/a:
To jest rękonoga
Starzy się nie postarali przy robocie
L_Etranger napisał/a:
Wygląda jakbyś go w photoszopie rozciągneła
Mogę wrzucić filmik jak nim poruszam
Ciekawe, ten paluch wygląda dość płasko, czy to tylko złudzenie? A jak u Ciebie z noszeniem butów, rozchodzi mu się głównie o komfort. Musisz używać specjalnych wkładek, czy raczej buty na specjalne zamówienie?
Anosa20 napisał/a:
Dam piwko.
Masz jeszcze jakieś anomalie?
Anosa20 napisał/a:
Wrzucaj, Berta
Nie, bo stopa się nie mieści.
Davidoff napisał/a:
Ciekawe, ten paluch wygląda dość płasko, czy to tylko złudzenie? A jak u Ciebie z noszeniem butów, rozchodzi mu się głównie o komfort. Musisz używać specjalnych wkładek, czy raczej buty na specjalne zamówienie?
Głównie sportowe, miękkie.
No nie będę popierdalać na boso jak jakiś hobbit...
Endżoj i smacznego oglądania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów