tak sobie myślę, że powody tego mogą być generalnie dwa.
albo Twój ojciec i matka są spokrewnieni, albo próbowali Cię zabić kulą od kręgli i nie trafili w głowę tylko w palca u nogi
Podoba mi się teoria z kulą...
No jak jak ma być skoro go nie mam?
Nie? A pisałeś, że masz chłopaka.
Co trenujesz?
O zabiegu warto pomyśleć, bo po latach będzie, łatwiej o komplikacje, palec naciska na ten obok, poza tym czym młodsza jesteś, tym lepiej organizm się regeneruje.
Nie? A pisałeś, że masz chłopaka.
Co trenujesz?
O zabiegu warto pomyśleć, bo po latach będzie, łatwiej o komplikacje, palec naciska na ten obok, poza tym czym młodsza jesteś, tym lepiej organizm się regeneruje.
Mam chłopa, ale raczej nie chodzę cały dzień z jego kutasem w ręku.
Tak, operacja jest możliwa. Ale z pewnych względów nie mogę sobie pozwolić na unieruchomienie przez kilka miesięcy. Kiedyś się zdecyduje. Spokojnie.
Masz rozrysowałam ci układ palca.
Na szczęście można znaleźć na tyle szerokie botki czy kozaki ze stopą wejdzie.
Masz może jakieś zdjęcie z Roentgena/ prześwietlenia stopy ? kolega kolegi brata siostry męża sąsiada szwagra pyta
podwójny, zrośnięty paluch + płaskostopie (platfus). niezły bonus od życia.
Płaskostopia chyba nigdy nie widziałeś? Ja go akurat nie mam...
Nigdy nie byłem i nie rozumiałem fetyszystów stup. Baa nawet każda kobieta którą w życiu poznałem. Zawsze mówiła, że Ci których to jara są zjebami i przy zabawie odczuwały mega irytacje bądź zażenowanie. Co innego zwalić konia nogami w wannie a co innego się kurwa jarać STOPAMI jak innymi fajnymi atrybutami u kobiety. Więc wystarczy, że jesteś zadbaną kobietą i nikomu pewnie to nie będzie przeszkadzało Moje pytanie takie. Czy próbowałaś robić jakiś zabieg by to zniwelować ? Czy kompletnie zero kompleksów i z dystansem do tego podchodzisz ?
stóp ! KURWA MAĆ stóp !!
Ja lubię mojego paluszka. Nie znam nikogo, komu to przeszkadza. Nie liczę randomów z tej strony. Bo ich zdanie mnie najmniej obchodzi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów