To Mój prywatny palec. Wiem nie jest on spełnieniem marzeń wielu fetyszystów stóp. O tyle o ile mi wiadomo to wada mojego palca nazywa się brachydaktylia typu D (ogólnie tego typu wady odnoszą się do kości palców ręki i śródręcza oraz palców u stóp i śródstopia).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Kierwa myślałem że mi się obraz rozmazuje
czarna fortuna
Drużyna krasnoludów nie chciała cię przypadkiem wziąć na wyprawę w góry?
-Ernest Hemingway
Anosa20 napisał/a:
Kości są tak jak w normalnym palcu. Z tą różnicą, że są spłaszczone. Chrząstka i górna kość paliczka są ze sobą połączone w taki sposób, że nie ma możliwości poruszania tą częścią palca, tak jak odbywa się to w przypadku palca zdrowego. Część chrzestna znajduje się dokładnie po prawej stronie tego palca. A pozostała część to kość palca. Żałuję, ale nie mam rentgena przy sobie.
Planujesz cośz tym robić? czy tak sobie żyjessz X lat i *już jebać w to, będę se tak żyła* ?
bialy9923 napisał/a:
Planujesz cośz tym robić? czy tak sobie żyjessz X lat i *już jebać w to, będę se tak żyła* ?
Będę se tak żyła dopóki nie umrę
Pokaż dupę i cycki
Ale ludzie tu nie musza miec ubogie zycie seksusalne. Najlepsi sa ci, ktorzy zwracaja sie jak do mezczyzny a golym okiem widac, ze to stopa kobiety. Widac takie maja doswiadczenie z kobieta, ze nawet golej stopy nie wdzieli
A kutas jak?
Jak ktoś Cie wkurwi to z półobrotu dostaje kopa czy to juz plaskacz?
tak sobie myślę, że powody tego mogą być generalnie dwa.
albo Twój ojciec i matka są spokrewnieni, albo próbowali Cię zabić kulą od kręgli i nie trafili w głowę tylko w palca u nogi
albo Twój ojciec i matka są spokrewnieni, albo próbowali Cię zabić kulą od kręgli i nie trafili w głowę tylko w palca u nogi
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów