To Mój prywatny palec. Wiem nie jest on spełnieniem marzeń wielu fetyszystów stóp. O tyle o ile mi wiadomo to wada mojego palca nazywa się brachydaktylia typu D (ogólnie tego typu wady odnoszą się do kości palców ręki i śródręcza oraz palców u stóp i śródstopia).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
caveman89 napisał/a:
ten drugi tez taki troche szerszy. a u drugiej stopy są normalne paluchy?
U drugiej są normalne.
Anosa, bez wrzutki piersi nie da się ocenić prawidłowo tego materiału
o stary, ona serio to zrobila. Ja to chyba bym go ucial ale wiksiarski paluch japierdocze
o stary, ona serio to zrobila. Ja to chyba bym go ucial ale wiksiarski paluch japierdocze
niemoge edytowac wiadomosci, w kazdym razie ciekawe czy kosc ma taki ksztalt, czy moze masz tam dwie kosci. Znawca cipek ? ja sie znam bardziej
A masz jakąś fotkę z prześwietlenia? Ciekaw jestem jak wygląda od środka.
emilwkpg napisał/a:
niemoge edytowac wiadomosci, w kazdym razie ciekawe czy kosc ma taki ksztalt, czy moze masz tam dwie kosci. Znawca cipek ? ja sie znam bardziej
Kości są tak jak w normalnym palcu. Z tą różnicą, że są spłaszczone. Chrząstka i górna kość paliczka są ze sobą połączone w taki sposób, że nie ma możliwości poruszania tą częścią palca, tak jak odbywa się to w przypadku palca zdrowego. Część chrzestna znajduje się dokładnie po prawej stronie tego palca. A pozostała część to kość palca. Żałuję, ale nie mam rentgena przy sobie.
Jesteś wyjątkowy ten jeden na milion powinieneś chodzić na boso żeby mógł każdy podziwiać jezusa
Bloblas napisał/a:
Wrzuć fotę w japonkach plis. Jestem fefyszystą
Brandzlujesz się do klapków? Ty jebany zwyrolu :o
Ludobojstw0 napisał/a:
Jesteś wyjątkowy ten jeden na milion powinieneś chodzić na boso żeby mógł każdy podziwiać jezusa
Jeszcze powinni mi pieniądze za to dawać
Bloblas napisał/a:
Nie mam japonek
Na lato buty sportowe, a co jak trzeba założyć sztywniejsze? Zima lub jakaś okazja?
Bloblas napisał/a:
Masz rozrysowałam ci układ palca.
PryszczatyJeż napisał/a:
Na lato buty sportowe, a co jak trzeba założyć sztywniejsze? Zima lub jakaś okazja?
Na szczęście można znaleźć na tyle szerokie botki czy kozaki ze stopą wejdzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów