📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zaczyna się internetowy rozpierdol jak polska podpisze tą chujowską umowę ludzię wyjdą na ulice przynajmniej mam taką nadzieje ale oby tego nie podpisali
allegro.pl/maska-vendetta-anonymous-hallowen-najtaniej-i2065504772.html lepiej kupić i mieć porządną
szkoda że nie rozumiem co ona mówi
Jeśli to wejdzie to będzie przejebane.
na pewno sporo ludzi wyjdzie, skoro chcą nam odebrać to co my tworzymy, to na pewno nie będziemy siedzieć na dupie i się biernie przyglądać jak rząd i te pieprzone organizacje nas cenzurują i ograniczają...
Cały czas biernie się przyglądamy temu całemu syfowi. Wychodzą tylko berety uczestniczące w jakichś pierdolonych prezydenckich rocznicach..
tak sie kurwa wlasnie rozpetuje III Wojne Swiatowa tyle, ze ta bedzie najgorsza, bo domowa !!!!
bez paniki www.megaupload.com juz wylaczona CO NASTEPNE?? SADISTIC za brak kultury na forum - skurwysyny - powod zawsze sie znajdzie !!
bez paniki www.megaupload.com juz wylaczona CO NASTEPNE?? SADISTIC za brak kultury na forum - skurwysyny - powod zawsze sie znajdzie !!
Ludzie zarabiają 1200 zł na miesiąc, benzyna kosztuje prawie 6 zł, vat 23 procent czy ile tam i ludzie siedzą w domu, patrzą na G jak Gówno i cieszą się że żyją. Jeżeli jeszcze nie wyszli na ulice, to nie sądzę żeby jakieś tam restrykcje nałożone na internet poderwały ludzi do reakcji. Chyba straciliśmy tego walecznego ducha z którego byliśmy znani...
@Najdzel3000, nawet jeśli straciliśmy to będę walczył. A choćby kupię spray i na budynku urzędu miasta napiszę "STOP ACTA", albo "SAY NO TO ACTA". Może i to nic nie da, ale niech wiedzą, że NAM, OBYWATELOM się to nie podoba!
Najdzel3000 napisał/a:
Ludzie zarabiają 1200 zł na miesiąc, benzyna kosztuje prawie 6 zł, vat 23 procent czy ile tam i ludzie siedzą w domu, patrzą na G jak Gówno i cieszą się że żyją. Jeżeli jeszcze nie wyszli na ulice, to nie sądzę żeby jakieś tam restrykcje nałożone na internet poderwały ludzi do reakcji. Chyba straciliśmy tego walecznego ducha z którego byliśmy znani...
Ducha straciły pojedyncze, wybitne jednostki, które potrafiły poruszyć wielkie masy ludzi. Ci, którzy ustanawiają prawo, nauczyli się radzić sobie z opinią publiczną i kierują nią, jak patykiem gówno w rynsztoku, skoro już przy takich porównaniach jesteśmy. Naród działa jak gimnazjalista z dziewczyną - dopóki mu się wprost nie pokaże jaka jest sytuacja, to będzie tylko płakał w poduchę wieczorami zamiast coś zdziałać.
A ja, uprzedzając ew. hejty, nie jestem lepszy, bo też nie wyjdę pierwszy z transparentem na ulice.
up
Tylko ile jeszcze nam to zajmie, żeby coś z tym zrobić i jak daleko będziemy sponiewierani do tego czasu. Tego się boję.
Black Snake jak najbardziej mogę się z tobą złożyć, albo lepiej kupimy dwa, na dłużej starczy
Tylko ile jeszcze nam to zajmie, żeby coś z tym zrobić i jak daleko będziemy sponiewierani do tego czasu. Tego się boję.
Black Snake jak najbardziej mogę się z tobą złożyć, albo lepiej kupimy dwa, na dłużej starczy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów