@lapps
Ludzi którzy okradają nas z pieniędzy nie musisz szukać w stanach. Masz ich tutaj, w Polsce, to nasz kochany rząd.
Twoi zbawiciele będą z Ciebie doić połowę Twojej pensji, żeby biedne dzieci w Afryce/Indiach wykarmić, bo Ciebie stać a ich nie, to jest według takich ludzi równość. Ja mam to w dupie. Jak nie mają roboty to niech idą tam gdzie będą ją mieli. Susze? Kto im kurwa każe mieszkać na pustyni? Kurwa, to trzeba być jebanym kretynem, żeby mieć suszę rok w rok, ciągły brak wody i żywności i dalej żyć w tym samym jałowym miejscu. Każdy kto potrafi użyć mózgu wyprowadziłby się z tej jebanej Etopii w jakieś lepsze miejsce, ale nie, czarni muszą siedzieć na dupach i jęczeć jaki to nieurodzaj był w tym roku. A czerwony krzyż i wszystkie inne organizacje charytatywne lecą jak muchy do gówna oddawać nasze pieniądze na jebanych kretynów, którzy przez całe życie będą doić naszą kasę, tylko dlatego, że nikt nie jest tam na tyle inteligentny by wpaść na myśl, że może warto byłoby z tym coś zrobić zamiast zdychać z głodu. Sorry, ale ja wole, żeby z pieniędzy mnie doiły rządy jakichś pajaców, niż żebym musiał utrzymywać nierobów i kretynów, z czym wiązałby się wzrost ilości nierobów i kretynów do utrzymywania.
Podsumowując:
Wolę, żeby ze mnie doili kasę wyimaginowani bankierzy i inne chujstwa, niż żeby ktoś walczył za moją "wolność", która wiązać się będzie z utratą suwerenności mojego państwa i wspieraniem idei którymi się brzydzę. Wszyscy, kurwa chcą być humanitarni. Globalne społeczeństwo? Nie ma czegoś takiego. Przez tysiące lat na całym świecie każdy napierdalał się z każdym o własne tereny czy dobra materialne i nie zmieni się to dlatego, że ktoś powie "wszyscy jesteśmy ludźmi, wszyscy jesteśmy tacy sami". Każde państwo ma konflikt interesów z co najmniej jednym innym państwem, więc nie wyobrażam sobie, żeby ktoś, nie ważne jak genialny, miał dyktować prawo dla całego świata. Wyszłoby albo zbyt ogólne gówno, albo coś co sprawdzałoby się w stanach, ale Europę doprowadziłoby do ruiny. Dajcie sobie spokój z ideami równości. Każdy jest inny, nikt nie jest równy. Różnorodność jest ważna, inaczej byśmy się zanudzili na śmierć. Chcecie zobaczyć jacy jesteśmy wszyscy tacy sami? Popatrzcie na prawo, mentalność i moralność w krajach arabskich.