📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
A gdzie taką można dostać , pograł by w bierki czy co ...
Też kiedyś miałem patyczaki.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Wkurwia mnie to, że na hasło "anoreksja" od razu wszyscy łączą je z modą i modelkami. A przecież 95% dziewczyn na wybiegach wygląda poprawnie - są szczupłe ale nie chude z wygłodzenia tylko widać że mają ładne ciała bo ćwiczą (nie wspominając już o modelkach z Victoria's Secret czy Sports Illustrated które mają ładne krągłości).
co to za gufno
Takie akcje są durne. Chcą sobie niszczyć zdrowie? Niech sobie niszczą. Każdy wie, jaki to szkodliwe i nie trzeba tego uświadamiać. A że projektanci mody wieszają swoje ciuchy na patykach? Ich ciuchy, ich sprawa, nikt nikogo nożem do zawodu modelki nie zmusza, tylko lecą na kasę. Wojownicy sumo umierają zazwyczaj przed 50 i to w kraju, gdzie jest bardzo długa średnia życia, a jednak takich poronionych akcji się nie urządza. Jak ktoś chce zostać sumo, to nim zostaje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów