Ciekawa reklama
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
czemu geje chcą zniszczyć naszą cywilizacje !
gay w jęz. angielskim oznacza zarówno pedzi jak i lesby a tfu!
Też jestem za tym żeby LUDZI traktować równo! Podkreślam, LUDZI, nie zwierzęta, one nie mają żadnych praw!
hahaha i ta gadka na końcu jak w reklamach Polskich leków : skonsultuj się z lekarzem albo psychiatrą gdyż dłuższe bycie gejem może szkodzić twojemu zdrowiu lub odbytowi hehe
O chuj tu chodzi ?
Ta mała dziewczynka z misiem wygląda jak Annie
Jeszcze powinna mówić:
"Czy widziałeś gdzieś może mojego misia Tibersa?"
Jeszcze powinna mówić:
"Czy widziałeś gdzieś może mojego misia Tibersa?"
jacekmatys napisał/a:
hahaha i ta gadka na końcu jak w reklamach Polskich leków : skonsultuj się z lekarzem albo psychiatrą gdyż dłuższe bycie gejem może szkodzić twojemu zdrowiu lub odbytowi hehe
Żeś dojebał do pieca aż zgasł. Lepiej żebyś trollował
Dla niezangielszczonych: na końcu jest " spot opłacony przez koalicję ludzi, których życia popadają w ruinę kiedy reszta zaczyna być traktowana na równi".
Dla wszystkich gimbusów, którzy nie rozumieją treści tej reklamy: opowiada ona o pojebanej rodzince (pewnie imigranci z polski) dla której wprowadzenie równego traktowania dla wszystkich rujnuje im życie. Innymi słowy: mają hejterkę na gejów bo ich nie rozumieją (90% polaków)...
Ta reklama wspaniale obrazuje tępotę użyszkodników sadola - ona piętnuje polaczkowe antygejowskie zachowania, a homofoby lajkują, bo niby jest przeciwko gejom mimo, że jej nie rozumieją. Gratulacje!
ciekaw jestem czy wszyscy którzy dali piwa, są świadomi że reklama nie jest "anti" lecz "pro" homo hahahh
@DUST DEVIL
W Polsce mieszka wielu wolaków, którzy nienawidzą dla samego nienawidzenia i dupa ich boli jak ktoś chce walczyć o swoje prawa. Sami nie potrafią walczyć o swoje to rzucają kłody pod nogi innym. Takie tępe chuje i złośliwe robaki-cebulaki.
@Achtung88
Dziwisz się? Przecież ignorantów tutaj nie brakuje. Wystarczy rzucić hasło i zaraz toczą pianę z pyska.
W Polsce mieszka wielu wolaków, którzy nienawidzą dla samego nienawidzenia i dupa ich boli jak ktoś chce walczyć o swoje prawa. Sami nie potrafią walczyć o swoje to rzucają kłody pod nogi innym. Takie tępe chuje i złośliwe robaki-cebulaki.
@Achtung88
Dziwisz się? Przecież ignorantów tutaj nie brakuje. Wystarczy rzucić hasło i zaraz toczą pianę z pyska.
A co wy ich tak bronicie? Też lubicie chłopców?
marcin1414 napisał/a:
A co wy ich tak bronicie? Też lubicie chłopców?
Wolę dziewczyny, ale gardzę ciemnotą i kołtuństwem.
@ Dust Devil oczywiście kto najgłośniej krzyczy po tego typu tematami jak nie sowiecka swołocz ? Może boli cię to że dla was, zboczeńców i degeneratów, nigdy nie będzie miejsca w naszym kraju?
kypciu91 napisał/a:
@ Dust Devil oczywiście kto najgłośniej krzyczy po tego typu tematami jak nie sowiecka swołocz ? Może boli cię to że dla was, zboczeńców i degeneratów, nigdy nie będzie miejsca w naszym kraju?
Uważaj, bo ci wolacki kaktus z dupy wyrośnie, degeneracie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów