Za piękno naszych ziem, niejeden zginie z nas
Za dzieci czystą krew, za skóry naszej biel
Póki tu żyjemy, nie przemogą nas
Zapłoną jak pochodnia ich truchła, wbite na pal
Ja tam nie widzę żadnego powodu do radości. W 1939 to nie żydzi którzy mieli zalać Niemcy zrobili nam wjazd tylko ci którzy tych żydów zwalczali.
Tak samo jest obecnie nie widzę żadnego zagorzenia ciapakami którzy są w Niemczech czy innym kraju. Ba wręcz się ciesze ze oni tam są i rozjebują ich kraje. Nasz racją stanu jest wspieranie tych ciapaków żeby mogli w spokoju rozjebywać Europę zachodnią i rosje(ci się raczej nie dadzą ale jak będą mieli problemy to już dla nas plus). Po takiej akcji Polskie gazety powinny mieć tytuły:
"ksenofobiczne i rasistowskie bojówki u sąsiada" "trzecia rzesza powraca" itp.. Niemcy by się zawstydzili i pozwolili ciapatym na rozbiórkę ich kraju w spokoju, a jak rozbiórka zacznie się na całego to i my coś rozbierzemy.
Najlepsze jest to że przy okazji była by to ciekawa zemsta dziejowa dla niemców którzy przed rozbiorami wtrącali się w wewnętrzne sprawy rzeczpospolitej "w obronie mniejszości religijnych".
Moje spojrzenie bierze się z tego powodu że nie jestem europejczykiem czy innym hujkiem tylko Polakiem i w dupie mam czy u Niemca ciapate to już 30% czy tylko 10 populacji. A dla Polski widzę jasne korzyści w destabilizacji naszych sąsiadów i dlatego zamierzam te czynniki destabilizacyjne wspierać i taka jest w tej chwili Polska racja stanu.
Trzeba wam tępaki tłumaczyć, że nie wszyscy muzułmanie to terroryści/ekstremiści? Imigranci z krajów arabskich mogli by wzbogacić nasz rynek pracy i pchnąć ten zacofany kraj do przodu.
Haha to chyba Ciebie te dresy skrzywdziły skoro taki uraz lewacka parówo
Dres to stan umysłu, ja czasami smigam w dresie a jakoś nie bije ludzi, nie kradne etc. więc sklej wary i przestan myslec stereotypami.
A jeżeli Ci jakis dres wpierdol spuścił "za nic" to bierz kumpli i też im wpierdol, co problem bo nie masz kumpli którzy stana za tobą? Czy brzydzisz sie przemocą kolorowa cipko? Hehhhehe, przynajmniej te patologiczne dresy beda meczyc obcokrajowców którzy sie beda osiedlac u Nas w kraju, a ty co bedziesz robił, żeby im sie zle u nas zyło? Protestował w internecie?
Wole dresów, chuliganów i bandytów niż lewackie kurwiszony które każdemu wejdą w dupe.