18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Anti-Islamist Riots in Germany: Hooligans Against Salafists
B................4 • 2014-12-26, 14:14
Witam. Filmik przedstawiający wydarzenia towarzyszące na proteście anty-brudasowym w Niemczech. Panie i Panowie mam nadzieje że to dopiero początek i z czasem protesty będą coraz większe i bardziej będą dawać o sobie znać. Mam też nadzieje że ludzie nie ulegną lewackiej propagandzie i będą walczyć o Białą Europe Narodów bez tych wszystkich wynalazków typu homoseksualizm.

Za piękno naszych ziem, niejeden zginie z nas
Za dzieci czystą krew, za skóry naszej biel
Póki tu żyjemy, nie przemogą nas
Zapłoną jak pochodnia ich truchła, wbite na pal
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
trumpor113 2014-12-26, 23:18
Biała rasa i jej odrodzenie?? Chcecie wiedzieć gdzie według niemców jesteście w tej "Białej Europie"? Polecam utwór "Landser Polakentango", zobaczcie sobie tekst przetłumaczony. Takie jest wasze miejsce w białej europie oblechy jeden z drugim. Czyli jak się zajmą ciapatymi to przyjdzie czas na Polaken...
Zgłoś
B................4 2014-12-26, 23:32
trumpor113 napisał/a:

Biała rasa i jej odrodzenie?? Chcecie wiedzieć gdzie według niemców jesteście w tej "Białej Europie"? Polecam utwór "Landser Polakentango", zobaczcie sobie tekst przetłumaczony. Takie jest wasze miejsce w białej europie oblechy jeden z drugim. Czyli jak się zajmą ciapatymi to przyjdzie czas na Polaken...

Dla twojej wiadomości Landser przeprosił Polaków za ten numer i już nas więcej nie obrażał.
Zgłoś
esmka 2014-12-26, 23:41
Wszystko fajnie i w ogóle, ale ten koleś pierwszy mnie rozjebał w sumie nie wie czemu tam jest, nie wie czemu zrobił t-shirt kobicie o oświęcimiu bo w sumie nie ma nic do żydów, ma kolegów turków muzułmanow itp... WTF?!
Zgłoś
wisnia123456 2014-12-27, 0:34 1
Jak świat światem Polak nie będzie dla niemca bratem
Zgłoś
bowmanek 2014-12-27, 0:48 1
Wy się tutaj produkujecie i kłócicie. Ja powiem krótko. Polska jest obecnie najmniej zróżnicowanym etnicznie państwem w Europie. Należy ten stan rzeczy utrzymać i nie sprowadzać do kraju imigrantów. Wobec państw zachodnich być neutralnym. To jest podstawa polityki. Wzmacniasz swój kraj, szukasz sojuszników ( nie, nie chodzi mi o Rosję, a o kraje byłego bloku wschodniego, czyli rejony, które kiedyś wchodziły w skład Rzeczypospolitej) i utrzymujesz wrogów w osłabieniu (zachód nigdy przyjacielem Polski nie był). To jest zadanie dla naszych elit politycznych. Wbrew pozorom są tam również cholernie inteligentni patrioci.

Świat się zmienia. Chiny stają się potęgą. Islam rozszerza wpływy. Żydzi, Europejczycy i ogólnie biali wymierają. Policja w USA boi się murzynów. Wszystko staje na głowie. Słowianie powinni trzymać się razem, mając wyjebane na ruskich.

PS Jak widzę krzyczących, łysych, rosłych Niemców, to odczuwam strach.
Zgłoś
wafel28 2014-12-27, 0:52
Rozgrywa się globalna gra. Ogólnie to chciałbym wiedzieć jaki jest plan do osiągnięcia na 2035 rok. Bym mógł spierdolić do innego kraju.
Wiem, wiem nie jestem patriotą, ale huj ważniejsze moje dziecko niż kraj, który jest już dawno sprzedany, jebany w dupę i ciągle wyciskany jak szmata z kasy, zasobów, firm.
Powiedzieć trzeba sobie to jasno wyjebali nas, wypierdoliliśmy się jak zabłocki na mydle, a kurwa kiedyś byliśmy taką potęgą.

Cytat:

Wbrew pozorom są tam również cholernie inteligentni patrioci.

No, ale chyba już nie żyje Lepper? Pamiętam te blokady u nas na wsi.
Zgłoś
Hvsarz 2014-12-27, 11:47
Hitler też tak zaczynał. Nie wiem po co pozwolono na odbudowe niemiec, tam powinna być jedna wielka czarna dziura.
Zgłoś
servus124 2014-12-27, 13:29
KlinikaAborcyjna napisał/a:

up
up
ty lewak skończ pierdolić bo jak widzę nigdy nie pracowałeś z muzułmaninem.

Ja widze ciapatych na oczy codziennie bo mieszkam w niemczech kilka lat i kurwa jedyne co moge o nich powiedziec to jebane nieroby z tak zrytymi beretami, ze z nimi o niczym nie pogadasz oprocz allaha i innego gowna. To takie kurewskie nasienie ktore potrafi tylko naruchac 8 dzieci i ciagnac socjal plus inne dodatki typu kindergeld... a do roboty nie pojdzie bo bedzie mniej dostawal niz na socjalu. Gdy takiego urzad pracy zacznie zmuszac do podjecia pracy to kurwa drze pysk, ze rasizm, ze kurwa czuje sie dyskriminowany bo ktos cos mu karze i chuj wie co jeszcze i zostawiaja takiego chuja na pol roku w spokoju. Mialem w klasie jednego pojeba z afganistanu ktory mi wmawial, ze wszystko co widze to dzielo allaha, burza, deszcz, ladna pogoda, wypadek na ulicy, nie spuszczona woda w kiblu, nawet kurwa antena na dachu to sprawka allaha Takim nie wytlumaczysz, ze masz wyjebane na ich pierdolenie, ze jestes innej wiary czy ateista bo maja cie od razu za wroga. Owszem, zdarzaja sie tacy co nie afiszuja sie ze swoim islamem i potrafia funkcjonowac wraz z calym systemem europejskim, ale kiedy zbiera sie takich kiepow w jednym miejscu wiecej to im odpierdala.

Zwykla niemiecka rodzina nie chce miec nic wspolnegio z ciapatymi, ale o tym glosno nie mowia bo wjebia kare za rasizm i chuj wi co jeszcze

ps. szkoda, ze u mnie w miescie sie takie rzeczy nie dzieja
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem