18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
🔥 Przesłanie do kozojebców - teraz popularne
Anti-Islamist Riots in Germany: Hooligans Against Salafists
B................4 • 2014-12-26, 14:14
Witam. Filmik przedstawiający wydarzenia towarzyszące na proteście anty-brudasowym w Niemczech. Panie i Panowie mam nadzieje że to dopiero początek i z czasem protesty będą coraz większe i bardziej będą dawać o sobie znać. Mam też nadzieje że ludzie nie ulegną lewackiej propagandzie i będą walczyć o Białą Europe Narodów bez tych wszystkich wynalazków typu homoseksualizm.

Za piękno naszych ziem, niejeden zginie z nas
Za dzieci czystą krew, za skóry naszej biel
Póki tu żyjemy, nie przemogą nas
Zapłoną jak pochodnia ich truchła, wbite na pal
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2014-12-26, 14:17 75
zaraz znajdą się głosy że nacjonaliści mają ku temu okazję by zadymić... a kto ma dymić? spedalone lewactwo?
Zgłoś
p47 2014-12-26, 14:40 12
no nareszcie
Zgłoś
myha 2014-12-26, 14:46 30
Ja tam nie widzę żadnego powodu do radości. W 1939 to nie żydzi którzy mieli zalać Niemcy zrobili nam wjazd tylko ci którzy tych żydów zwalczali.
Tak samo jest obecnie nie widzę żadnego zagorzenia ciapakami którzy są w Niemczech czy innym kraju. Ba wręcz się ciesze ze oni tam są i rozjebują ich kraje. Nasz racją stanu jest wspieranie tych ciapaków żeby mogli w spokoju rozjebywać Europę zachodnią i rosje(ci się raczej nie dadzą ale jak będą mieli problemy to już dla nas plus). Po takiej akcji Polskie gazety powinny mieć tytuły:
"ksenofobiczne i rasistowskie bojówki u sąsiada" "trzecia rzesza powraca" itp.. Niemcy by się zawstydzili i pozwolili ciapatym na rozbiórkę ich kraju w spokoju, a jak rozbiórka zacznie się na całego to i my coś rozbierzemy.
Najlepsze jest to że przy okazji była by to ciekawa zemsta dziejowa dla niemców którzy przed rozbiorami wtrącali się w wewnętrzne sprawy rzeczpospolitej "w obronie mniejszości religijnych".

Moje spojrzenie bierze się z tego powodu że nie jestem europejczykiem czy innym hujkiem tylko Polakiem i w dupie mam czy u Niemca ciapate to już 30% czy tylko 10 populacji. A dla Polski widzę jasne korzyści w destabilizacji naszych sąsiadów i dlatego zamierzam te czynniki destabilizacyjne wspierać i taka jest w tej chwili Polska racja stanu.
Zgłoś
Fialek 2014-12-26, 15:06 60
@myha Ty spierdolony ciapacki spierdolcu.
Ja wiem, ze u nas socjal za maly i takim jak Ty nie pozwala on w wiekszosci wyzyc w naszym kraju i trzeba isc do pracy(!), ale to nie jest powod, aby wspierac (!!!!!!) islamistow czy inne turbanoglowe gowno.
Zgłoś
B................4 2014-12-26, 15:10 9
Dokładnie. Moje zdanie jest takie że Europa powinna trzymać sie razem. Szkoda że cały czas między nami są konflikty podsycane przez ludzi mających korzyści z naszych bratnich wojen.
Zgłoś
Tco 2014-12-26, 15:18 9
myha@, zabij siebie , ojca , matke i rodzenstwo jesli takowe posiadasz. Tak spierdolone geny jakie twoja rodzina w sobie nosi, nie maja prawa egzystowac na tej planecie. Jestes wzorowym kaleka umyslowym, glupszym od ameby niedorozwinietym koczkodanem w ciele czlowieka. W glowie sie doslownie nie miesci, jak mozna wypisywac takie bezsensowne bzdury.Maskara ...
Zgłoś
D................z 2014-12-26, 15:28 4
mycha, to dzięki takim jak ty robactwo ma szansę się rozpleniać.
Zgłoś
_................_ 2014-12-26, 15:45 12
Oglądam ten reportaż i widzę sporo ludzi których po prostu wkurwia wizja państwa islamskiego. Wkurwia ich ten hipsterociapak, przywódca regionalny, i chcieli by coś z tym zmienić. Ale cała demonstracja jest zdominowana przez różnej maści popierdoli, odszczepieńców i radykałów, ludzi typu panienka z Auschwitz na koszulce, neonazistów i innych zwykłych zadymiarzy. Przypominam że wielu z tych ludzi ma do Polaków taki sam stosunek jak do ciapków.
Przez to przeciwnicy islamu bardzo tracą, bo są wrzucani do wora z hołotą która już raz niemcy zrujnowała i nikt nie chce powtórki z XX wieku.
Najgorsze jest to, że muslimy nawet zyskują na takich pochodach, bo mogą swoich przeciwników przedstawiać jako zapijaczonych, zaćpanych neonazioli, a siebie jako kochających ludzi, co jest dość żałosne.
Jak to ktoś kiedyś powiedział, każdy radykał, to tylko szczęśliwa kupa (rady kał), nie ważne pod jaki znaczek walą konia, zawsze są i będą problemem.
Zgłoś
~Beny 2014-12-26, 15:45
Masz 20-ste i leć na główną.

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
iamthelaw 2014-12-26, 15:46 4
Co ma homoseksualizm do islamstwa.
Zgłoś
T................m 2014-12-26, 15:51 3
Nie ma nic piekniejszego niz biala rasa. Nigdy bym nie bzyknal kolorowej szmaty.
Zgłoś
rondżeremi 2014-12-26, 15:59 2
ojojoj już podskakuja dresowe mózgi czyżby lewak znów was zaszedł od tyłu że taki ból dupy
Zgłoś
_Azazel 2014-12-26, 16:04 1
Jak u nas się napierdalają z psami to buraki itp, jak u nich to w słusznej sprawie. Sprzedawczyki...
Zgłoś
kexio 2014-12-26, 16:09 5
@myha

Dobrze kombinujesz.

Nie powinniśmy emocjonalnie do tego podchodzić tylko chłodno kalkulując. Polska może na destabilizacji europy zachodniej tylko zyskać i w przyszłości być liderem w europie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem