18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Oto nasza dzielna i waleczna antifa atakuje złego faszystę który miał czelność wyjść na ulicę z flagą Polski.

Jeszcze się pedały w policyjne kamizelki przebrały, żeby tym brzydkim policjantom zrobić złą opinię(Policja raczej nie chodzi w dresach i dżinsach na akcje).

youtube.com/user/hunterexx
http://libya-war.blog.pl/
Zgłoś
Pandagul 2011-11-11, 22:57 2
Zgłoś
_................_ 2011-11-11, 23:01 15
Ja pierdole. Wielkie święto Polski a tu w kurwa co? 2 skrajne opcie się napierdalają. Po jednej stronie debile którzy wszędzie węszą tajny żyd-masońsko-chuj wie jaki spisek, którzy myślą że patriotyzm to okrzyki "Polska dla polaków" "zrobimy z wami to co hitler z żydami" i "white power" i nic kurwa więcej. Po 2 stronie wszyscy dookoła widzą faszystów. Różnego rodzaju maści anarchiści środowiska żydowskie i lewicowe, więc też kurwa patrioci że jak pierdle. 2 bandy debili się napierdalają. Ja pierdole i to kurwa ma być święto w Polsce? Jak ktoś to już pięknie napisał w takich chwilach wstyd mi jest dziś za tych ludzi. Nie po to kiedyś ludzie ginęli za wolną Polskę żeby dziś takie gówno działo się w stolicy.
To ma byś święto dla uczczenia niepodległości? To jest kurwa jakiś cyrk na kółkach. Włączam wiadomości i słucham o tym jak w ten piękny dzień napierdalają się ludzie w warszawie. Mi się wydawało że święta powinny łączyć ludzie, ale nie kurwa. To ma być świętowanie do kurwy nędzy? By was wszystkich chuj strzelił, obie strony, tu nie ma niewinnych.
Zgłoś
Siemek 2011-11-11, 23:19 2
To wszystko wina policji!! To policja zaczęła rzucać kamieniami w biednych ludzi którzy tylko szli sobie spokojnie w kominiarkach i bili te biedaczki łyse... aż mi się płakać chce....
Zgłoś
superfosfat 2011-11-11, 23:24
Po obejrzeniu tego video, od bardzo dawna zrobiło mi się smutno.
Zgłoś
owek 2011-11-11, 23:25 3
Nie pojmuje jak kurwa można na święto NIEPODLEGŁOŚCI zapraszać jakiś pedałów jebanych z niemiec. No ja pierdole. Ten kraj nigdy nie bedzie normalny.
Zgłoś
bingo100 2011-11-11, 23:25
Cytat:

a pierdole, od kiedy ludzie idący z flagą Polski i śpiewający "Mazurka Dombrowskiego" są faszystami?

Pierw naucz się rozróżniać podstawowe pojęcia, a potem się wypowiadaj.

Jak do kurwy nędzy komentarz, który ma byka w nazwie naszego hymnu ma najwięcej komentarzy? Weźcie się ogarnijcie!

I chuj mnie to boli, jeśli to było celowe - niesmaczne i won!
Zgłoś
Igorekpl 2011-11-11, 23:26
Byłem tam. Na placu konstytucji policja potraktowała nas gazem pieprzowym.
Zgłoś
Pener 2011-11-11, 23:29 24
Igorekpl napisał/a:

Byłem tam. Na placu konstytucji policja potraktowała nas gazem pieprzowym.

i dobrze
Zgłoś
Hunter562 2011-11-11, 23:36 7
Gdyby nie te pierdolone blokady, to marsz by sobie przeszedł spokojnie nie wadząc nikomu. Dziękujcie lewakom za to co się działo.

youtube.com/user/hunterexx
http://libya-war.blog.pl/
Zgłoś
j................j 2011-11-11, 23:39 5
bingo100 napisał/a:

Jak do kurwy nędzy komentarz, który ma byka w nazwie naszego hymnu ma najwięcej komentarzy? Weźcie się ogarnijcie!

I chuj mnie to boli, jeśli to było celowe - niesmaczne i won!

Pisałem na szybko i ze słuchu, korektor w Mozilli też nic nie podkreślał.
Przyznaję się do błędu i przepraszam :/
Za karę przypale sobie jądra gorącym żelazem.
Zgłoś
androgenius 2011-11-11, 23:46
Najlepszy moment z tych wszystkich filmików to ta szmata co z dzieciakiem ucieka Na chuj to brać bachora w okolicę, w której z dużym prawdopodobieństwem będą się szybko i chaotycznie przemieszczać kamienie, race, petardy, koktajle mołotowa, kije uzbrojone w ludzi a atmosfera może się wzbogacić o średnio przyjemne dla płuc chemikalia policyjne? Szkoda, że jej tego smarkacza żaden kamień nie zajebał na miejscu. To jest coś, co chciałbym zobaczyć Cóż, może za rok...

bingo100 napisał/a:

Jak do kurwy nędzy komentarz, który ma byka w nazwie naszego hymnu ma najwięcej komentarzy?

Też mnie to zastanawia, jak komentarz może mieć najwięcej komentarzy...nie ma to jak imbecyl robiący błąd, pouczający kretyna, który zrobił błąd.

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
Bezkarny Mistrz 2011-11-12, 0:01
Hahaha ja bym tego psa co tak kopał i gazem pryskał do sądu podał, winnego by raz dwa znaleźli. Skurwiel zajebany.
Zgłoś
soohar 2011-11-12, 0:03
Antifa - jebał ich pies lewą nogą - to zjebane łyse drechy są - szału nie ma...

To już nie jest na Antifa, którą pamiętam za gówniarza - która walczyła o jakiś cel - teraz gnojki tylko grandy szukają.
Zgłoś
p................r 2011-11-12, 0:14
ja mam pytanie, mam 15 lat chcialbym wiedziec o co chodzi a nie bardzo rozumiem . Ci co biegali z jakimis flagami i mowili ze sie wycofuja to kim oni sa? albo ten co bil tego goscia i go kopal. Prosilbym o wytlumaczenie, kłocic z nikim sie nie chce .
Zgłoś
Ratilt 2011-11-12, 0:16
Może mi ktoś wyjaśnić kto jest kim? Bo niestety już się powoli gubię. Widzę zawsze tak samo zamaskowanych drecholi i raz nazywani są antifą, raz faszystami, raz pseudokibicami, raz patriotami, raz nacjonalistami, raz lewakami, raz najprawdziwszymi polakami. I jak tu się połapać? Może jakoś się rozróżniają, np jedni zakładają żółte podkoszulki a inni pożyczają stringi od siostry czy co?

BTW. Ostatnio kwejk wstawił na swoją stronę odnośnik do sadistica, stąd tutaj coraz więcej pojawia się dzieci którzy zaraz po powrocie z gimnazjum wypisują w necie teksty w stylu "legalizować zioło" "ja palę jestem cool" itp itd. Stąd też coraz częściej widać w komentarzach np. "k**wa" lub "ch*jowe" czyli takie zagwiazdkowywanie. Nie wiem czy robią to specjalnie bo admini serwera coś zmienili w regulaminie, bo jak pamiętam zawsze było to wyśmiewane przez starych użyszkodników. I tutaj chciałbym przeprowadzić test, czy aby nie ma jakiegoś skryptu to cenzury
kurwa, chuj, przejebane, zajebiste

Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów