18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
EvulMastah 2013-11-14, 1:29 8
Ja tam nie miałbym nic przeciwko jakbyście sobie (tak, mówię do tych powyżej) kupili maczety, i poszli się wybić nawzajem z antifą, tak żeby ani jeden nie przetrwał. Ogromna korzyść dla społeczeństwa, a ile zabawy dla was! Prawiczki biją lewaków cegłami, antifa rzuca w kiboli koktajlami, transmisja na żywo = profit.

Ja tam bym się świetnie bawił, no i nigdy więcej takiego "patrioty prawicowca" bym nie spotkał na ulicy
Zgłoś
ProVVe 2013-11-14, 1:34 16
Te wszystkie nielegalne wylęgarnie powinni razem z zawartością zburzyć i zaorać... Uczciwych ludzi eksmisja z kamienic w 5 minut następuje... A to tałatajstwo powinno gazem jak robaki wyplenić...

PS. Zapewne każdy normalny człowiek ma kominiarkę i czeka z nia na odparcie ataku ze sprzętem... Pewnie jeszcze są połączeni podziemnym tunelem ze stacją benzynową...

Ola gringo
Zgłoś
MonroeHutchen 2013-11-14, 1:38 3
teraz to kurwa będą mieli najazdy na tą melinę, co za banda idiotów
Zgłoś
Szlachcic_Cygański 2013-11-14, 1:45 12
Antifa atakuje z dachu... Mhm... Antifa? Atak z dachu? Zazwyczaj, to się broni twierdzy przed napastnikami spoza. A co do nazywania ich antifą - to, że żyją mając wyjebane na rząd, czyni ich antyfaszystami? oO

Idźcie kurwa lepiej pooglądać Golonko.

Przeciwko gimbusiarskim pseudopatriotom.
Zgłoś
Nihilista 2013-11-14, 2:30 6
Kurwa, gubię się. Na dachu jest antifa? Czyli tacy sami jak faszyści, tylko trochę chudsi? No jak mam Was kurwa rozpoznać, skoro pagonów jeszcze nie macie? Dla mnie wszystko chuja warte, nie pedał czy faszysta, a Polak zadymiarz. Kupcie sobie kurwa mundurki, jak chcecie, żeby Was normalni ludzie rozpoznawali. Słowami narodowców - to zwykła prowokacja, manipulacja materiałem. Ja tam na dachu transparentów "kocham w odbyt" nie widziałem, więc chuj wie kto atakuje, a kto się broni przed "oblężeniem". "Aktorzy" to po prostu Polacy, tylko Ci trochę bardziej pojebani.
Podsumowanie komentarza Warstologa - wszystko chuj, Lanosa szkoda.
Zgłoś
presscot 2013-11-14, 8:20 8
Szlachcic_Cygański napisał/a:

Antifa atakuje z dachu... Mhm... Antifa? Atak z dachu? Zazwyczaj, to się broni twierdzy przed napastnikami spoza. A co do nazywania ich antifą - to, że żyją mając wyjebane na rząd, czyni ich antyfaszystami? oO

Idźcie kurwa lepiej pooglądać Golonko.

Kolega upośledzony ?? Transparenty na budynku to za mało? A ile ty koktajlów mołotova trzymasz na dachu. Skakanie po trzech nie swoich dachach i rzucanie w ludzi cegłami też jest normalne.
Zgłoś
MudPie 2013-11-14, 8:45 10
Oczywiście że ten cały sqout jest niewinny. prawaki jebane bo inaczej nie można powiedzieć już na dnie zapowiadały wcześniej, że tam przyjdą i ich zapierdolą.. Więc squot się przygotował, też bym tak zrobił. Prawaki zwierzęta, specjalnie zeszli z marszu i zaatakowali. Tamci się bronili. Wystarczy pooglądać trochę materiałów z tego ataku i tego jak te bydło się zachowywało. Szkoda że Ci na dachu nie mięli żadnej broni żeby do nich strzelać, tak aby zabić. Bo to co prawaki tam krzyczeli i robili nie mieści się nawet w głowie. Każdy kto uważa że ten squot jest winny, jest idiotą który daje się manipulować "niezależnym" mediom, który nie potrafi myśleć za siebie, tylko łyka tytuły i to co ktoś mówi.
Ja swoje zdanie wyrobiłem po materiałach filmowych na bieżąco pojawiających się w necie które były bez komentarzy autorów.
Zgłoś
Razer_GT 2013-11-14, 9:21 3
To wy Antify jeszcze nie widzieliście chyba. to po prostu ludzie ze Squatu, którzy bronią swojego domu. Wszyscy kurwa zdziwieni, że mieli na dachu butelki- jakby oficjalnie planowano wjazd na waszą chate, to też byście wcześniej przygotowali.
Zgłoś
evilmatt 2013-11-14, 9:42 7
SWOJEGO domu mówisz?

Si vis pacem para bellum
Zgłoś
qwachu 2013-11-14, 9:52
mateuszmatel napisał/a:

Straty oszacowano na 120tyś z czego 70tyś ma kosztować odbudowa tęczy która podobno spłoneła już 3 raz. Ja pierdole miasto wyjebało 210tys na postawienie tęczy i 2 razy na odbudowe, teraz planują wydać kolejne 70 czyli razem 280tyś. Według umowy z miastem tęcza nie powinna już tam stać (Czy to prawda, nie wiem powołuję sie na to co powiedział Bossak) Część strat została spowodowana koktajlami rzucanymi z dachu, czyli nie przez uczestników marszu. Moim zdaniem organizatorzy nie powinni płacić za zniszczenia, trasa marszu była zabezpieczona i na trasie marszu nic się nie stało, za reszte miasta odpowiedzialna była policja. Nie wiadomo też czy zadyme zrobili uczestnicy marszu. Tak na prawdę każdy mógł zrobić zadyme wykorzystując marsz i zrzucić winę na jego organizatorów.

Obczaj to.. tęcza podobno została odbudowana z materiałów niepalnych... Polak potrafi
Zgłoś
POW667 2013-11-14, 9:54
presscot napisał/a:

Kolega upośledzony ?? Transparenty na budynku to za mało? A ile ty koktajlów mołotova trzymasz na dachu. Skakanie po trzech nie swoich dachach i rzucanie w ludzi cegłami też jest normalne.

A ja się zastanawiam co cię pokusiło o wstawienie tam "v" ?

Dla mnie wszystko jedno. Widzę gości, którzy nieoficjalnie umówili się na zabawę w "oblężenie zamku". Dla mnie mogli się tam tłuc, tylko, że najpierw powinni opłacić wejściówki w wysokości 5tys. zł każdy na pokrycie późniejszych strat.
Zgłoś
Tryton 2013-11-14, 11:36
Cytat:

Ciekawe za ile ten temat zniknie tak samo jak ten:
O opisie marszu niepodległości
??

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-11-14, 08:22 ]
tu masz wszystko sadistic.pl/ma...ie-vt243794.htm

Angel chodziło mi o materiał jakiegoś gościa, który ładnie był wypunktowany z mapą marszu i opisami, a nie o filmiki, które mogę sobie obejrzeć we wszystkich mediach.
Zgłoś
sidian 2013-11-14, 13:23 1
Nie no, jasne. Jak mi kiedyś takie ścierwo przyjdzie pod mój dom, i nieważne, czy będą to pseudo-prawicowcy czy muzułmanie, to będę w nich napierdalał koktajlami mołotowa, nożami i wszystkim, co mam w domu. Nie wyobrażam sobie żadnej innej opcji.
Zgłoś
~Angel 2013-11-14, 13:36
Tryton,

to przejrzyj dokładnie ten temat
Zgłoś
daf098 2013-11-14, 19:21
Może mi ktoś wyjaśnić? Czy te drzewka powyrywane przez "prawdziwych polaczków" to też jakieś lewaki, żydy, cyganie albo murzyny czy zostały usunięte za wyznanie religijne? Bo to między innymi z moich podatków będą znowu wstawione! Do chuja!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów