Ola gringoIdźcie kurwa lepiej pooglądać Golonko.
Antifa atakuje z dachu... Mhm... Antifa? Atak z dachu? Zazwyczaj, to się broni twierdzy przed napastnikami spoza. A co do nazywania ich antifą - to, że żyją mając wyjebane na rząd, czyni ich antyfaszystami? oO
Idźcie kurwa lepiej pooglądać Golonko.
Kolega upośledzony ?? Transparenty na budynku to za mało? A ile ty koktajlów mołotova trzymasz na dachu. Skakanie po trzech nie swoich dachach i rzucanie w ludzi cegłami też jest normalne.
Ja swoje zdanie wyrobiłem po materiałach filmowych na bieżąco pojawiających się w necie które były bez komentarzy autorów.
Obczaj to.. tęcza podobno została odbudowana z materiałów niepalnych... Polak potrafiStraty oszacowano na 120tyś z czego 70tyś ma kosztować odbudowa tęczy która podobno spłoneła już 3 raz. Ja pierdole miasto wyjebało 210tys na postawienie tęczy i 2 razy na odbudowe, teraz planują wydać kolejne 70 czyli razem 280tyś. Według umowy z miastem tęcza nie powinna już tam stać (Czy to prawda, nie wiem powołuję sie na to co powiedział Bossak) Część strat została spowodowana koktajlami rzucanymi z dachu, czyli nie przez uczestników marszu. Moim zdaniem organizatorzy nie powinni płacić za zniszczenia, trasa marszu była zabezpieczona i na trasie marszu nic się nie stało, za reszte miasta odpowiedzialna była policja. Nie wiadomo też czy zadyme zrobili uczestnicy marszu. Tak na prawdę każdy mógł zrobić zadyme wykorzystując marsz i zrzucić winę na jego organizatorów.
Kolega upośledzony ?? Transparenty na budynku to za mało? A ile ty koktajlów mołotova trzymasz na dachu. Skakanie po trzech nie swoich dachach i rzucanie w ludzi cegłami też jest normalne.
A ja się zastanawiam co cię pokusiło o wstawienie tam "v" ?
Dla mnie wszystko jedno. Widzę gości, którzy nieoficjalnie umówili się na zabawę w "oblężenie zamku". Dla mnie mogli się tam tłuc, tylko, że najpierw powinni opłacić wejściówki w wysokości 5tys. zł każdy na pokrycie późniejszych strat.
Ciekawe za ile ten temat zniknie tak samo jak ten:
O opisie marszu niepodległości
??
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-11-14, 08:22 ]
tu masz wszystko sadistic.pl/ma...ie-vt243794.htm
Angel chodziło mi o materiał jakiegoś gościa, który ładnie był wypunktowany z mapą marszu i opisami, a nie o filmiki, które mogę sobie obejrzeć we wszystkich mediach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów