Niewinni antyfaszyści na sqocie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to antifa sfajczyła mi lanosa ?!?!?!? ja sie z nimi policze!!!!
W GW napisali,że w budynku znajdowały się małe dzieci.
a co kurwa mieli ładnie im otworzyć drzwi i grzeczne ułożyć się i nastawić i poczekać aż prawiczki się zmęczą biciem ich i pójdą do domów?
Jaki posłuszny, 0:13 "nie nagrywaj tego!". Klaps.
Ciekawe za ile ten temat zniknie tak samo jak ten:
O opisie marszu niepodległości
??
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-11-14, 08:22 ]
tu masz wszystko sadistic.pl/marsz-niepodleglosci-w-warszawie-vt243794.htm
O opisie marszu niepodległości
??
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-11-14, 08:22 ]
tu masz wszystko sadistic.pl/marsz-niepodleglosci-w-warszawie-vt243794.htm
Prawiki specjalnie się przedarły pod Przychodnie to co się dziwić że ktoś podwórka bronił przed napaścią bandytów . Brawo dla squatersów !!!
Ja to jestem ciekaw skąd oni wiedzieli, że tam są... Ja dobrze znam okolice i w życiu nie wiedziałem, że tam w okolicy dymają urząd miasta zajmując nielegalnie budynek... Co ciekawe przy kupcach pod pałacem to nie były zmiłuj się ze strony władzy...
Straty oszacowano na 120tyś z czego 70tyś ma kosztować odbudowa tęczy która podobno spłoneła już 3 raz. Ja pierdole miasto wyjebało 210tys na postawienie tęczy i 2 razy na odbudowe, teraz planują wydać kolejne 70 czyli razem 280tyś. Według umowy z miastem tęcza nie powinna już tam stać (Czy to prawda, nie wiem powołuję sie na to co powiedział Bossak) Część strat została spowodowana koktajlami rzucanymi z dachu, czyli nie przez uczestników marszu. Moim zdaniem organizatorzy nie powinni płacić za zniszczenia, trasa marszu była zabezpieczona i na trasie marszu nic się nie stało, za reszte miasta odpowiedzialna była policja. Nie wiadomo też czy zadyme zrobili uczestnicy marszu. Tak na prawdę każdy mógł zrobić zadyme wykorzystując marsz i zrzucić winę na jego organizatorów.
A na chuj to wycięte przed i po? Tak się tylko pytam jako człowiek myślący? Do kogo to ma trafić? Kogo kurwa obchodzi jakaś antifa czy inne stado zjebów co w ten sposób świętuje. Wy się kurwa razem wszyscy zbierzcie i w 2014 palcie groby. Debile niedowykapane z chujowego kondoma. Absztyfikanci chuj wie czego. Won z tym, to już nudne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów