📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lewak w dwudziestej sekundzie próbuje osłonić się otwartym parasolem no i jak tych ludzi można traktować na poważnie?
W kaskach na tzw. pokojowy protest - jebane lewary
Walić po jajach żeby się nie rozmnożyło
Wszystkich jak leci bo nie wiadomo kto tam jajca nosi
Policjant strzelił gumą dokładnie w to miejsce na które jego stary powinien ją założyć
W sensie że stary powinien założyć synowi gumę na wacka?
ja pierdole, jest korona wirus, ludzie sie zabijają w brazylli nie wspominając o ciaplandi a ci sobie prostestują O_o bo policja nie ma nic wazniejszego do roboty ja bym kurwiów powystrzelał to by im się odechciało
Mam dość bezmyślności policji. Mam jedno pytanie. Czemu nie w głowę? Narobił chłopu bólu a tak światło by zgasło i koniec
Ja też nie lubię faszystów, socjalistów, tęczowych nietolerancyjnych i upolitycznionych, większości feministycznych świń, większości Żydów , banderowców i anynacjonalistów uważających że Polskość to powód do wstydu a patriotyzm to to samo co faszyzm. I jeszcze nie lubię korposzczórków w co drugim zdaniu wplatających anglojęzyczny zwrot aby podkreślić kolonializm naszego pięknego kraju okupowanego przez korporacje pod jarzmem polskojęzycznych antypolskich pseudo-patriotycznych świń zwanych rządem. Wszystkim im należy się taka gumowa bolesna kulka. Wszystkim tym co na Polskę plują.
A policja to te pukawki z odpustu zajumali czy co, takie kolorowe?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów