📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Marian Paździoch napisał/a:
Cała prawda o śmierdziuchach
a którzy z nich to twoi rodzice?
kurwa jak można w tak chujowe sprawy wciągać tak zajebiste kino polskie
Wszyscy będziecie równi. Otrzymacie taką samą dawkę gazu jak wszyscy
Antifa, Skini i wszyscy tym podobni to pojebane fajfusy. Myślą, że działają w słusznej sprawie a tak na prawdę wkurwiają wszystkich dookoła.
Dajcie już kurwa spokój. Żenujące jest to wasze szczekanie i opluwanie sie przez internet. Do niczego nie prowadzi i nic nie zmieni. Jak jesteście tacy hardzi to ustawcie sie gdzies i porozmawiajce w 4 oczy. Wtedy to będzie kreatywne.
Mogłoby być kreatywnie gdyby smrody miały honor a nie kamień w szybę - gaz i ucieczka. A jak jest okazja twarzą w twarz to za policją się chowają.
@oumajgad
Coś mi się widzi że walki napinaczy wylądowały by w "śmieszne foty" albo "suchary" , jaki tam hard..
Coś mi się widzi że walki napinaczy wylądowały by w "śmieszne foty" albo "suchary" , jaki tam hard..
Niedługo będą krzyczeć "równość dla pedofili" ....
RuchaczNagichPanien - No to idz i im wypierdol kurwa... Powiedz im ze ci sie kurwa nie podobają ich poglądy i ze nie lubisz konkurencji w ruchaniu małych dizeci...
@Marian Paździoch
Racja, Wy się chowacie. Może dlatego, że to was ochraniają kordony faszystowskiej policji.
Racja, Wy się chowacie. Może dlatego, że to was ochraniają kordony faszystowskiej policji.
malydupek napisał/a:
Pokażcie kiedyś jacy jesteście odważni. Po prostu pokażcie..... bo ile można za wami biegać
Ile razy jest okazja to wy zawsze uciekacie, żałosne pierdoły
jebać kółko różańcowe oznaczone ~
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów