Produkcja autorstwa grupy kobiet związanych ze środowiskiem American Third Position/White Rabbits.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zajebiscie, ze powtarzaja kazde zdanie po miliard razy.
A nie kurwa, chujowo.
Co do tresci nie mam zastrzezen.
A nie kurwa, chujowo.
Co do tresci nie mam zastrzezen.
Hmm nigdy tego tak nie postrzegałem ale w sumie babki mają racje dobrze że w polsce jeszcze panuje jako taki rasizm
Zawsze tak jest że czarni lub inni ciapaci pchają się do innych krajów, a potem żądają zmiany prawa na ich korzyść pod pretekstem rasizmu, kiedy powinno być tak że to ci co przyjeżdżają powinni szanować kulturę i prawa kraju do którego emigrują.
Oho, widzę, że zachód się powoli budzi, ciekawe, czy nie za późno, no poczekamy zobaczymy.
Btw. Jeśli takie określenia jak faszysta, rasista, ksenofob mają oznaczać:
faszysta - ktoś kto się nie zgadza z obecną linią polityki, ma dosyć politycznej poprawności;
rasista - ktoś, kto uważa, że przyjezdny powinien przestrzegać praw kraju do którego przybył, szanować je i się do nich dostosowywać;
ksenofob - ktoś, kto kocha swój kraj bardziej od innych (bez agresji w stosunku do innych) i się tego nie wstydzi,
to się nie obrażę, jeżeli będę tak nazywany.
PS.
Ale o historii niech lepiej nie mówią, jeżeli mają wygadywać takie głupstwa, bo owszem, o etymologie słowa "Słowianie" badacze i eksperci kłócą się do dziś i żadna grupa nie może przy obecnych wiadomościach "zwyciężyć", ale Imperium Osmańskie akurat nic wspólnego z tym nie ma.
Btw. Jeśli takie określenia jak faszysta, rasista, ksenofob mają oznaczać:
faszysta - ktoś kto się nie zgadza z obecną linią polityki, ma dosyć politycznej poprawności;
rasista - ktoś, kto uważa, że przyjezdny powinien przestrzegać praw kraju do którego przybył, szanować je i się do nich dostosowywać;
ksenofob - ktoś, kto kocha swój kraj bardziej od innych (bez agresji w stosunku do innych) i się tego nie wstydzi,
to się nie obrażę, jeżeli będę tak nazywany.
PS.
jakaś idiotka napisał/a:
"Imperium Osmańskie napadało białych Słowian i brało wielu z nich w jasyr. Tak wielu, że nasze słowo "niewolnik" wywodzi się od Słowianina"
Ale o historii niech lepiej nie mówią, jeżeli mają wygadywać takie głupstwa, bo owszem, o etymologie słowa "Słowianie" badacze i eksperci kłócą się do dziś i żadna grupa nie może przy obecnych wiadomościach "zwyciężyć", ale Imperium Osmańskie akurat nic wspólnego z tym nie ma.
muzułmańskie ścierwo stosujące przemoc wobec ludzi myślących inaczej niż oni, przeciwnikom religijnym i innym ścinające głowy - wynocha do swoich arabskich krajów tam się zarzynać na wzajem. Nie ma tolerancji dla takiej przemocy - islam wypierdalaj z Europy.
Żydzi mogą zostać, oni przynajmniej nie mordują innych tak jak te arabskie pojebańce - tylko pamiętajcie, że nie wy jesteście gospodarzem - Żydzi jesteście gościem i jak goście powinniście się zachowywać.
Czarnoskórzy - w sumie nic do nich nie mam, nie próbują narzucać jakichś chorych szariatów srariatów. Azjaci to samo.
Żydzi mogą zostać, oni przynajmniej nie mordują innych tak jak te arabskie pojebańce - tylko pamiętajcie, że nie wy jesteście gospodarzem - Żydzi jesteście gościem i jak goście powinniście się zachowywać.
Czarnoskórzy - w sumie nic do nich nie mam, nie próbują narzucać jakichś chorych szariatów srariatów. Azjaci to samo.
Pater patriae napisał/a:
Ona tam nie deliberuje nad pochodzeniem NASZEGO słowa "Słowianin", tylko angielskiego "Slav".
Chujowy filmik jak i chujowe przesłanie i cel. Jeśli chcą coś zrobić to niech ruszą swoje amerykańskie dupska i zamiast pierdolić farmazony zaczną coś robić.
Przeczytałem kiedyś mniej więcej: "Jak nie chcecie, żeby tu przyjeżdżali to po prostu kiedy jakiegoś zobaczycie to ich napierdalajcie. Więcej się nie zjawi."
Niech zostanie jak jest, niech sobie niszczą zachodnie kraje, chuj im w dupę. Niedługo Polska, Węgry, Czechy i parę innych ogarniętych krajów będzie ostatnią przystanią i to my będziemy się śmiać.
Niech zostanie jak jest, niech sobie niszczą zachodnie kraje, chuj im w dupę. Niedługo Polska, Węgry, Czechy i parę innych ogarniętych krajów będzie ostatnią przystanią i to my będziemy się śmiać.
Hauer88 napisał/a:
Ona tam nie deliberuje nad pochodzeniem NASZEGO słowa "Słowianin", tylko angielskiego "Slav".
Tak, ale ciągle nijak to się ma do Imperium Osmańskiego..
To niestety jest smutna prawda teraz na zachodzie łatwiej spotkać ciapatego, azjate czy czarnego niż białego i niedawny przykład z Francji gdzie mniejszości się zbuntowały bo MISS za bardzo biała była ale nie ma się co martwic bo jak pokazuje historia Polska zawsze stała na straży europy
Bieli nie zaleją Afryki bo po co się tam pchać? Nie zaleją też Azji bo tam też nie ma nic szczególnie zachęcającego do życia.
Antyrasizm jest narzędziem w rękach lewackich polityków do zbierania głosów.
Antyrasizm jest narzędziem w rękach lewackich polityków do zbierania głosów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów