18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
banerr 2019-02-19, 17:27 1
Trafiłeś w sedno tarczy.
Zgłoś
freaky 2019-02-19, 17:41 47
Zgłoś
panar3 2019-02-19, 20:49 5
Jak to ma być normalny naród skoro jego pasterze ssą kutaski chłopcom już w niemowlęctwie? Ja pierdolę, co za prymitywy...
Zgłoś
mygyry 2019-02-19, 20:58 1
Ale dopierdolę do pieca

Dzisiaj Żydami są ci, którzy nie lubią Polaków
Zgłoś
blade87 2019-02-19, 23:25
Chujowe. Kiedyś antysemitów sami Żydzi też nie lubili. No bo to jednak logiczne. Nie lubię tych, którzy nie lubią mnie, hejtują, dręczą, torturują, mordują, itp. Tak samo jak Polacy Niemców. Więc żart zjebany.
Zgłoś
O................n 2019-02-19, 23:47 16
blade87 napisał/a:

ch*jowe. Kiedyś antysemitów sami Żydzi też nie lubili. No bo to jednak logiczne. .

"Żyd nie umie żyć bez antysemityzmu – jeśli go nie ma, gotów jest go stworzyć,
Usiłuje zniszczyć nacjonalizm w innych ludziach, ale sam szczyci tym, że należy do narodu Wybranego
"

Isaac Bashevis Singer
Zgłoś
Krak 2019-02-22, 11:13
banerr napisał/a:

Trafiłeś w sedno tarczy.

W tarczy nie ma sedna - to tak na marginesie.
Zgłoś
andrzejrobert75 2019-02-22, 16:41
nie ulega frekwencji
Zgłoś
s................s 2019-02-22, 23:34 4
Zgłoś
Mrpm 2019-03-26, 7:33
co prawda to prawda
Zgłoś
orzech1991 2019-07-15, 20:55
jak sie nazywał ten rytuał u żydów że oni jakoś całują/ssą coś tam u dzieci?

Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów