📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Pewnie przyzydzil na okruszkach
Nawet ptactwo ich, kurwa, nienawidzi.
Przyroda daje wyraźne znaki.
Burn! Loot! Murder!
Przyroda daje wyraźne znaki.
Ja pierdole... Sasin wyjebal 70 milionow na wybory, ktore sie nie odbyly, innym razem ktos wyjebal 50 milionow na portal dla bezdomnych a dlaczego chocby polowa tych pieniedzy nie pojdzie na zakup takich ptakow? Jakby na kazdym rogu takie ptaszyny mialy gniazdo... no ale nie bedzie bo 90% z wiejskiej by bylo atakowanych :/
moja koleżanka jak jechała na rowerze to ją te ptaszyska atakowały na szczęście miała kask ale nieźle się darła hehe
Zbysław napisał/a:
moja koleżanka jak jechała na rowerze to ją te ptaszyska atakowały na szczęście miała kask ale nieźle się darła hehe
Twoja koleżanka musi być żydówką
Miał zadanie domowe z szkoły, zajebac chleb ptakom i się połapały i stąd ten ambaras.
Nawet ptaki żydów nie lubią
Ptaki mądrzejsze od lewaków - niby nic nowego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów