Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mam kompleksów.Nie jestem polakiem cebulakiem...
Zapewne jest polskim żydem, dlatego tak mówi.
Przed chwilą mówiłeś, że Cie to nie interesuje bo masz swoje życie, a teraz o to pytasz. No chyba, że mnie podrywasz, to przepraszam ale muszę odmówić.
A choćby dlatego, że tacy ludzie was reprezentują jak biedroń, legierski czy jakieś inne grodzkie i tacy się wypowiadają w imieniu środowisk lewicowych i takim przyklaskujecie.
Mocne słowa jak na kogoś kto ma w dupie dynamit.
Po drugie jak ci sie nie podoba jak się 2ch facetów całuje to patrz gdzie indziej, oszczędzisz sobie nerwów.
- Nie cierpię pedałów, dlatego, że mnie to zwyczajnie obrzydza, nawet jak bym chciał ich polubić, to nie mogę, bo mnie zwyczajnie na wymioty zbiera. Ci co tylko sobie wsadzają siusiaki w dupę po kryjomu w domu to niech sobie będą, Ci co roszczą sobie jakieś prawa z tego tytułu niech spierdalają.
Dziwnie, mam rozumieć że widziałeś parę gejów uprawiających seks na ulicy ? I dalej idąc tym tropem para heteroseksualistów piepsząca się na środku ulicy [ nawet jeżeli nie są specjalnie piękni ] jest dla ciebie w porządku.
Lewacy to pseudotolerancyjne ścierwa. Będą bronić naszych granic gdy przyjdzie czas ? To są potencjalni kolaboranci z przyszłym agresorem- Volksdeutsche i tyle
A kto ma niby być potencjalnym wrogiem?
Gdyby tak bylo to żydzi dawno wyjebaliby w kosmos wszystkich nie-żydów
Nie zrobią tego bo zawsze muszą żyć czyimś kosztem.
A kto ma niby być potencjalnym wrogiem?
Wszystkie kraje sąsiadujące są potencjalnymi agresorami.
"Chcesz pokoju szykuj się do wojny"
Ależ oczywiście, że będziemy, jak również szyderczo się usmiechać czytając komentarze prawicowych frustratów
btw. może zamiast tak bardzo interesować się kto co robi ze swoim 'interesem' zainteresuj się własnym, no chyba, że nie ma czym:>
Pedał się oburzył. Wystarczy że cała antifa interesuje się penisami innych osobników płci męskiej.
[/center]
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów