18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
!Timon 2012-12-01, 13:47 1
@kikutnik666

Też mam znajomego muzułmanina, wykształcony facet w średnim wieku. Do rany przyłóż miły człowiek. Tylko jak popił trochę wina to zaczął się uzewnętrzniać jak to izrael trzeba zniszczyć i kiedyś im się to uda.
Nie widzisz jacy oni są albo nie chcesz widzieć.
Zgłoś
Shatter 2012-12-01, 13:58 1
Prawica = Podludzie lubiący fisting analny w "męskim" gronie
Uwaga!Hitler też był prawicowcem!!!
Pjona i pozdro.
Zgłoś
PeWuEn 2012-12-01, 14:04
polski z malej bo jakiej ''wielkiej''... widać że kolega po podstawówce/
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-12-01, 14:15 1
Shatter napisał/a:

Uwaga!Hitler też był prawicowcem!!!

Propaganda komuszego gówna ma się dobrze
Zgłoś
Shatter 2012-12-01, 14:18 1
~Sklej napisał/a:

Propaganda komuszego gówna ma się dobrze

Atenszyn!Mamy tu wkurzonego narodowca który musi odreagować swoje przegrane życie wyzywaniem innych.
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-12-01, 14:23 1
Shatter napisał/a:

Atenszyn!Mamy tu wkurzonego narodowca który musi odreagować swoje przegrane życie wyzywaniem innych.

Atenszyn! Mamy tu niedojrzałego trolla, który musi odreagować swoje kompleksy imputując innym swoje wizje osób o innych poglądach. Ssij gruz lewaczkÓ
Zgłoś
bovski 2012-12-01, 14:28
wortor napisał/a:

btw. może zamiast tak bardzo interesować się kto co robi ze swoim 'interesem' zainteresuj się własnym, no chyba, że nie ma czym:>

Dziwny tekst jak na kogoś, kto wrzucił taki obrazek
Zgłoś
Shatter 2012-12-01, 14:51
~Sklej napisał/a:

Atenszyn! Mamy tu niedojrzałego trolla, który musi odreagować swoje kompleksy imputując innym swoje wizje osób o innych poglądach. Ssij gruz lewaczkÓ

Nie mam kompleksów.Nie jestem polakiem cebulakiem...
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-12-01, 15:06 1
Shatter napisał/a:

Nie mam kompleksów.Nie jestem polakiem cebulakiem...

Aaa, jesteś zapewne jednym z tych nowoczesnych, postępowców obrzucających gównem religię, odrzucających tradycję i kulturę oraz zwolennikiem eurokołchozu "bo tusk załatwi nam 300 mld euro"
Zgłoś
Major_Aksamit 2012-12-01, 15:24 9
Czytam tak i czytam, jak sobie obie strony zarzucają to i owo więc postaram się na to spojrzeć obiektywnie.

Lewaki są dla mnie niedojebane bo, są to ludzie którzy mają totalnie w dupie historie, tradycje, religie jak i przyszłość. Zazwyczaj są to:
- Dzieci bogatych rodziców, którzy nie muszą się martwić o przyszłość, o prace, nic im nie brakuje więc zostają sobie lewakiem żeby być fajnym i tylko teoretyzować bo w innym wypadku mogą sobie przybrudzić nowe airmaxy i co wtedy.
- Lub całkiem odwrotnie, ludzie bez grosza przy duszy, ale totalne lenie którzy zamiast ruszyć dupę do roboty wolą ustawić bębenek i napierdalać, nawet włosów im się nie chce ostrzyc/umyć to zróbmy se dredy będziemy fajni
- Albo totalne odrzutki, brudasy, ćpuny, nałogowcy, squotersi czy chuj wie jeszcze kto, których jedynym celem życiowym jest pić jabole i ćpać pod przykrywką walki o równość.

Dlatego uważam ich za spierdolonych.

Natomiast ludzie skłaniający się ku prawicy to zazwyczaj ludzie którym nie zależy tylko na tym żeby im zadać paszy ale na przyszłości, nie tej swojej ale następnych pokoleń, ludzie odważni, waleczni, szanujący wartości. A co do zarzutów w tym kierunku to ustosunkuje się może na własnym przykładzie:
- Tak, nie cierpię żydów, nienawidzę nie znoszę, niech wypierdalają, śmiało można mnie nazwać antysemitą, a to wszystko, przez ich naturę przez którą nasz kraj jest w rozsypce.
- Nie trawię i nie cierpię cyganów, bo wydaje się im, że im się należy i że są lepsi, a są wieśniakami i brudami.
- Nie przepadam za murzynami, ale nie ma ich u nas za dużo i oni tak nie krzyczą, niech sobie będą.
- Nie cierpię pedałów, dlatego, że mnie to zwyczajnie obrzydza, nawet jak bym chciał ich polubić, to nie mogę, bo mnie zwyczajnie na wymioty zbiera. Ci co tylko sobie wsadzają siusiaki w dupę po kryjomu w domu to niech sobie będą, Ci co roszczą sobie jakieś prawa z tego tytułu niech spierdalają.

Jeszcze by się pewnie coś znalazło ale to tak w skrócie i na szybko pisane.
I tak, środowiska prawicowe bywają w pewnym stopniu agresywne, ale tylko w odpowiednim kierunkach, i to dobrze bo widać, że jest energia w narodzie. Ktoś jeszcze pokrzykiwał, że ciekawe ilu tych patriotów by broniło kraju. Nawet z czysto logicznego punktu widzenia, na pewno więcej niż np. ćpunów.
Zgłoś
Massdeath 2012-12-01, 15:32
wortor napisał/a:

Ależ oczywiście, że będziemy, jak również szyderczo się usmiechać czytając komentarze prawicowych frustratów

btw. może zamiast tak bardzo interesować się kto co robi ze swoim 'interesem' zainteresuj się własnym, no chyba, że nie ma czym:>

Z takim ryjem jak twój to się nie dziwię że propagujesz publiczną masturbację.

KLIK
Zgłoś
wortor 2012-12-01, 15:35 2
Major_Aksamit

Weź sobie sprawdz znaczenie słowa 'obiektywnie' zanim następnym razem spłodzisz taki bełkot.

Mało kim tak gardzę jak skrajną prawicą. Są to ludzie, którym wydaje się, że znają odpowiedz na każde pytanie, wszystko wiedzą najlepiej plus każdego kto ma inne zdanie od razu atakują.

Mnie prawiczkowcu nie obchodzi z kim sypiasz, czy jestes czarny, biały, żółty, czy wierzysz w boga katolickiego, latającego słonia czy nic, czy ćpasz, pijesz, jeżdzisz mercedesem czy maluchem. A wiesz dlaczego? Bo mam swoje życie.

I nie chce zeby takie popierdolone twory jak ty mowiły mi co mam robic z kim gdzie i jak, tylko dlatego ze samozwanczo uwazacie sie za patriotów.

Zgłoś
Major_Aksamit 2012-12-01, 15:44
To żyj jak chcesz z kim chcesz, dupcz się z murzynami czy z kim tam chcesz, tylko się kurwa z tym nie obnoś i siedź cicho, bo to nie jest normalne.
Zgłoś
wortor 2012-12-01, 15:56
Dlaczego wam prawicowcom walka o swobody obywatelskie zawsze kojarzy sie z gejowskim sexem?

Jakas fiksacja analna? Jestes krypto gejem i oskarzajac innych o homoseksualizm probujesz tuszowac swoje kompleksy i ukryte pragnienia?
Zgłoś
Major_Aksamit 2012-12-01, 16:09
Przed chwilą mówiłeś, że Cie to nie interesuje bo masz swoje życie, a teraz o to pytasz. No chyba, że mnie podrywasz, to przepraszam ale muszę odmówić.

A choćby dlatego, że tacy ludzie was reprezentują jak biedroń, legierski czy jakieś inne grodzkie i tacy się wypowiadają w imieniu środowisk lewicowych i takim przyklaskujecie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem