📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jholy napisał/a:
Powiesiłeś to chociaż na klatce?
To jeden z tych tematów, gdzie pierwszy komentarz ma więcej piw niż temat, więc "spieszmy się kochać..."
jholy napisał/a:
Powiesiłeś to chociaż na klatce?
Nie widzisz taśmy na rogach? PS: Gdybym ja odpierdolił coś takiego, to ojciec moim ryjem zmywałby to coś z drzwi. Kiedyś gnojki trzymane były krótko, dziś "Ale proszę Pana, to jest małe dziecko!". Ojciec dostał linijką po łapach w szkole, poskarżył się ojcu. Dostał jeszcze wpierdol i od ojca. Dziś nawet podnieść głosu nie można, bo się "Brajanek jeszcze zestresuje". Oj, przyjdzie taki czas, że rodzice takiej małej szumowiny będą gorzko płakać za to, jak wychowywali swoje małe bękarty.
U mnie na osiedlu też była plaga dzieciaków stukających do drzwi co kilka minut. Chuj z tego, że kładłem spać swoją mała córkę i tak dzwonek napierdalał co chwilę. Te poniżej 10 roku życia po formułce " Cukierek albo psikus" odchodziły, natomiast te ciut starsze pyskowały i się rzucały. Drzwi otworzył mój niepełnosprawny tata, więc chujki wyczuły że mogą sobie pozwolić. Szkoda, że tylko głupkowate zwyczaje podchwytują zasrańce.
Ustawa o "Sygnalistach" (czytaj "życzliwych") jeszcze nie weszła a tu już jakiś UB-ecki niedobitek lub raczej niedopitek z lewackim bólem dupy większym jak u Wojewódzkiego po spotkaniu z Pazurą.
Ch... Ci w dupę czerwona szmato!
Jakbym dorwał takiego zasranego (pewnie od lat już sra w pampersa) gnoja to powiesiłbym go na moich hakach w piwnicy zaraz obok dzieci przebranych na helołin....o kurna, zapomniałem o nich
Jakbym dorwał takiego zasranego (pewnie od lat już sra w pampersa) gnoja to powiesiłbym go na moich hakach w piwnicy zaraz obok dzieci przebranych na helołin....o kurna, zapomniałem o nich
Kolejny frankowicz który czuje się wychujany przez wszystkich bo nie przeczytał umowy która podpisał albo miał wyjebane na ryzyko bo on przecież bardziej cwany niż reszta plebsu która brała w pln'ach.
Chuj ci w dupsko frankowiczu i mam nadzieję, że kurs franka poleci do 10zł i się kurwo zabijesz bo nie będzie ciebie stać na raty.
No a tym dzieciakom to murzyński kutas w dupsko i pies je jebał. Chceta się przebierać i latać po cukierki od nieznajomych to na bal przebierańców albo do pana w vanie na ulicy.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Chuj ci w dupsko frankowiczu i mam nadzieję, że kurs franka poleci do 10zł i się kurwo zabijesz bo nie będzie ciebie stać na raty.
No a tym dzieciakom to murzyński kutas w dupsko i pies je jebał. Chceta się przebierać i latać po cukierki od nieznajomych to na bal przebierańców albo do pana w vanie na ulicy.
Ponadto należy wyjaśnić frustratowi, że nie jest właścicielem mieszkania czy lokalu tylko kredytu we frankach, a to "delikatna" różnica.
WieprzowinkadlaMuslimka napisał/a:
Ustawa o "Sygnalistach" (czytaj "życzliwych") jeszcze nie weszła a tu już jakiś UB-ecki niedobitek lub raczej niedopitek z lewackim bólem dupy większym jak u Wojewódzkiego po spotkaniu z Pazurą.
Podaj adres, a usmaruję Twoje drzwi Gerdy za 5000 PLN gównem, kropelką, oraz wyjebię Ci szyby oraz potnę koła w aucie. Nie umiesz uszanować czyjeś własności, nie szanujesz i swojej. Jak Ci zapierdolą samochód spod bloku i pójdziesz zgłosić to na psy, by dostać odszkodwanie, albo a nóż się znajdzie, to według Twojego rozumku jesteś na tym samym poziomie, co stary UBek? Weź się w łeb pierdolnij matole jeden. Ludzie zapierdalają dzień i noc, by coś mieć, a przychodzi jakiś mały wypierdek i niszczy to, na co ludzie w pocie czoła harują. Powinien dostać kopa na ryj nie gówniarz, tylko ojciec. Pierwszy kop to za wychowanie, a drugi kop na ryj za to, że na takie rzeczy pozwala.
Frankowicze i wszystko jasne. Pazerny kurwiszcz traci dwa razy. Kursy walut to nie jakaś stała pewna, tylko zmienna rzecz. Trzeba byc kurwa skończonym idiotą aby brac kredyt w obcej walucie, zarabiając w złotówkach.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Uwielbiam frankowiczy, jak płacili mniejsze raty to Panowie świata, jak wyższe to pokrzywdzeni przez los. Jeżeli jesteś amebą umysłową i nie rozumiesz podstaw ekonomi to trzymaj się od banku jak najdalej. A najlepiej nigdy nie wyprowadzaj się z piwnicy rodziców.
Widzę sami znawcy. "Frankowicze" brali kredyt we frankach bo było łatwiej dostać niż w pln'ach. Nie, nie mam kredytu. I nie, nie mieszkam w piwnicy a tym bardziej z rodzicami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów