📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale paskudne nowe ikonki piwa, co to za syf jest?!?!?! Wrócić stary dobry gif z piwem!!!
Gość przecioł jezioro na pół jadąc na łyżwach, potem wycioł dwie dzióry tą samą piłą spalinową, przepłynoł z jednej dzióry do drugiej, w łyżwach, i napił sie wódki z gwinta.
AdamBrown napisał/a:
Gość przecioł jezioro na pół jadąc na łyżwach, potem wycioł dwie dzióry tą samą piłą spalinową, przepłynoł z jednej dzióry do drugiej, w łyżwach, i napił sie wódki z gwinta.
ja pierdole, pomijajac twoje remizowe "wyciol, przeciol, przeplynal", opisales to co widac na filmiku. I teraz pytanie: po chuj ? Myslisz, ze tylko my masz monitor ?
Ten jago śmiech... taki jakiś nie prawdziwy i bolesny. Tak jakby sam się jeszcze okłamywał, wiedząc że może już wystarczy. Niepotrzebnie, bo dla nas i tak będzie wśród prawdziwych facetów, najpozytywniejszym wariatem jakiego wydała ziemia
Znowu ten patus...
janlew napisał/a:
Ten jago śmiech... taki jakiś nie prawdziwy i bolesny. Tak jakby sam się jeszcze okłamywał, wiedząc że może już wystarczy. Niepotrzebnie, bo dla nas i tak będzie wśród prawdziwych facetów, najpozytywniejszym wariatem jakiego wydała ziemia
Dobrze zauważone. Norwegowie mają z natury pakiet uśmiechów i heheszków na każdą okazję, najczęściej sztucznych i nieszczerych
RazoR2011 napisał/a:
Jakiej operacji? Czy ja o czymś nie wiem?
Wycięli mu raka, do końca życia będzie srał do torebki przytwierdzonej do brzucha.
Ale tak szczerze to po chuy to jest tu wrzucane. Są tu jakieś patole którym imponuje wypicie 2 łyków wódki z butelki ?
killua napisał/a:
Ale tak szczerze to po chuy to jest tu wrzucane. Są tu jakieś patole którym imponuje wypicie 2 łyków wódki z butelki ?
Mi nie, ale czego spodziewac sie po spolecznosci sadola. Wyzyn intelektu prozno tu szukac.
Dla nich alkohol to dobro luksusowe jak dla Zdziśka, który stoi całe dnie pod monopolowym tracąc godnosc prosząc o 2zł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów