18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
mateusos 2017-04-27, 20:19 43
Gościu jako, jedyny zna miejsca bez imigrantów w Norwegii.
Zgłoś
s................a 2017-04-27, 20:25 5
zazdroszczę mu w chuj
Zgłoś
Loki's 2017-04-27, 22:10 10
to jego ghaaa to powinno być w formie dzwięku jak piwo ktoś postawia

"Matka ćpie, że wiesz?
Lepszy nic niż rydz.."
Zgłoś
Logiczny 2017-04-27, 23:01
ja pierdolę, znowu tego chuja z tą reklamą wódki. Jak Polacy do niego pojechali, żeby mu zademonstrować, jak włażą do zimnej wanny to chuj zaklaskał i zawinął sie do domu. No pewnie że się zawinął, to był polski spontan.... bez kasy.
Zgłoś
fifel 2017-04-27, 23:03
Kiełbasa z Łosia to coś najlepszego co kiedykolwiek jadłem
Zgłoś
Nekromantheon 2017-04-27, 23:04 1
podziwiam i zazdroszczę...
Zgłoś
Hubertus999 2017-04-27, 23:07 3
Skurwysyn jaką ma kłódke uniwersalną

I am cold,but not as cold as my first wife.
Zgłoś
PhantomMask 2017-04-27, 23:33
Ale radiolinie to tam konkretne mają
Zgłoś
nsf 2017-04-27, 23:48 3
Chlejąc w opór wódę na łonie natury i tak jest pewnie zdrowszy niz wegepizdy z miasta. I nie ma robaków.
Zgłoś
kyu 2017-04-28, 0:02 13
Lubie gościa, chociaż do końca nie wiem czy jest niedojebany, czy po prostu cieszy się życiem, nagrywając głupie filmiki. Nikt nie wiem w co on gra
Zgłoś
M................e 2017-04-28, 1:22 2
mateusos napisał/a:

Gościu jako, jedyny zna miejsca bez imigrantów w Norwegii.

W Norwegi jest 715tys. imigrantów z czego niemal 100tys to Polacy!
Hindusów i muzułmanów jest 304tys. większość to arabowie potem czarnuchy potem hindusi i buddyści reszta to biali chrześcijanie no i 4,5 miliona białych chrześcijańskich Norwegów.
Imigranci dupy nie ruszają na północ gdzie jest zimnej siedzą na zasiłkach tam gdzie jeszcze jest ciepło całej reszty nie odróżnisz bo Norwegowie wyglądają tak samo jak Duńczycy i Szwedzi a różnica pomiędzy Polakiem a Norwegiem jest niemal niezauważalna.

Logiczny napisał/a:

ja pierdolę, znowu tego chuja z tą reklamą wódki. Jak Polacy do niego pojechali, żeby mu zademonstrować, jak włażą do zimnej wanny to chuj zaklaskał i zawinął sie do domu. No pewnie że się zawinął, to był polski spontan.... bez kasy.

Zgłoś
s................a 2017-04-28, 7:46 1
jak smakuje kiełbasa z łososia?
Zgłoś
PixLord 2017-04-28, 9:40 6
@up
Jak kiełbasa ze świni, tylko, że smakuje jak łosoś.
Zgłoś
buszujacy 2017-04-29, 0:13 1
@Maupajoke
1. Nory to protestanci
2. Tor mieszka gdzieś pomiędzy Sandefjordem i Larvik a nie na pólnocy. Co do imigrantów to niedługo będzie tam więcej Polaków niż norów.
3. Może Ty nie widzisz różnic między nami i norami, większość widzi. Słowiańskie rysy widać nawet u dzieci ze związków mieszanych, bardziej to widać u dziewczyn.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów