📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa, też mi to kurestwo pod oknami jechało i tylko się wkurwiłem. Oni mają w ogóle prawo jeździć i tak pierdolić? Nic tylko wyjść z łomem i wyjebać w ten megafon.
Z tego megafonu słychać się dało słowa, które przetłumaczam na język ludzi którzy nie rozumieją bądź nie chcą rozumieć i słuchać mianowicie : już niedługo może zakończyć się wasze życie, powodem tego może być nagła śmierć lub wybuch wojny światowej w której czy tego chcemy czy nie będziemy uczestniczyć. Decyzja, która ma przeważyć wszystko wacha się na jednym mały włosku. Jesteśmy pomiędzy zachodem, a wschodem. Według tego głosu z megafonu wnioskuję aby przyjść do kościoła i pomodlić się o pokój na ziemi i wybaczenie grzechów wrogom. Pozdrawiam.
nie tylko oni
po potęgę Ptaaha ocknijcie się
*sypki drift po blacie*
po potęgę Ptaaha ocknijcie się
Raz na wozie, raz chuj Ci w dupę.
Buahaha dzisiaj wychodząc z tramwaju na Komuny Paryskiej zatrzymało mnie to "cudo". Mnie i innych przechodniów, których wręcz wryło w ziemie, nie koniecznie na wieść o tym, że dopełnia się 3 tajemnica czegoś tam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów