📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
a to pewnie odnośnie 21.12.2012 ?? w roku 2012 ma być ok 70mln końców świata (takie prywatne apokalipsy)
zaraz to kupie dystrybucją cyfrową na tpb
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
zaraz to kupie dystrybucją cyfrową na tpb
Podobno dobrą ofertę mają blackbox i skidrow
wiecie, chciałbym żeby się to spełniło, że w 2013 burze słoneczne i w konsekwencji fale zniszczą całą elektronikę na ziemi. jak w tym filmie na końcu, ucieczka z nowego jorku ze snake pliskenem.
Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
uookie napisał/a:
wiecie, chciałbym żeby się to spełniło, że w 2013 burze słoneczne i w konsekwencji fale zniszczą całą elektronikę na ziemi. jak w tym filmie na końcu, ucieczka z nowego jorku ze snake pliskenem.
Russell już ma swoje lata i mógłby nie podołać
Radysh napisał/a:
30 zeta w sklepie. W pośmierdzałek zanabędę Darksiders bo wygląda na ciekawe.
Warto. Ja kupiłem kilka miesięcy temu za 40 zł i nie żałuję. Grafika może trochę zbyt cukierkowa, ale chociaż się nie zestarzeje.
Milion razy lepiej przedstawiona apokalipsa, niż ten tani szit przyciągający rzesze dzieciaków:
(dla graczy na poziomie)
(dla graczy na poziomie)
Jakieś 3 godziny temu właśnie przeszedłem 2 część tej gry
Klimaty podobne do PoP.
Druga część jest wzbogacona o elementy rpg ;(
Klimaty podobne do PoP.
Druga część jest wzbogacona o elementy rpg ;(
Te demony wyglądają jak transformersy
dobra giera
z trailerów wygląda to wszystko trochę jak podrasowane Dibalo III Tylko bardziej przerażające.
ale może bez perfidnych reklam - jak ktoś chce to się dowie to nie jest miejsce na takie rzeczy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów