📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Warto obejrzeć Wojnę Światów 2? Wyjaśnia się o co chodziło z tymi roślinami?
@up okazalo sie, ze to jakas cyganska choroba.
@up. pałac kultury wytrzyma. to skurwysyństwo jest z litego betonu postawione na bunkrach.
ps. nie jestem z warszawy
Co Wy tak o tej Warszawie? Wszystkie apokalipsy, inwazje itp. mają miejsce w USA. Do nas to nawet nie dotrze, bo Hamerykanie zawsze znajdą rozwiązanie... filmów nie oglądacie? Książek nie czytacie?
baju1 napisał/a:
Co Wy tak o tej Warszawie? Wszystkie apokalipsy, inwazje itp. mają miejsce w USA. Do nas to nawet nie dotrze, bo Hamerykanie zawsze znajdą rozwiązanie... filmów nie oglądacie? Książek nie czytacie?
No właśnie czytałem jedną ostatnio i kurwa tylko ruski przeżyły.
Widocznie hamburgery maja strasznie za zle zabojadom, ze im psotawili ten posrany pomnik
Te maszyny z Wojny Światów długo by u nas nie połaziły. Przecież tyle złomu by się zmarnowało.. I właśnie stąd nie robią filmów o apokalipsach ani atakach obcych na blok wschodni
Sin_69 napisał/a:
@up. pałac kultury wytrzyma. to skurwysyństwo jest z litego betonu postawione na bunkrach.
No chyba z żelbetu. Jakby był z litego betonu to by nawet własnego ciężaru nie wytrzymał.
Do wszystkich up ktorzy pisali o stanach. Kazdy szanujacy sie rezyser chce zeby to usa jako pierwsze upadlo. Mozna sie chociaz chwile posmiac z hamburgerow
Czekam na dzień aż ten głupi kraj doczeka się tej swojej wymarzonej apokalipsy. (:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów