akurat oglądałem kiedyś takie filmiki i nie mają nic wspólnego z tym co napisałeś Halman, wziąłeś przypadkowy film i dałeś opis z dupy dla piwek, a filmiki te, no testowanie racji żywnościowych z całego świata itp. a typ zrobił to podobnie ja ty dla poklasku
Wszystko się zgadza ale dlaczego idiota podgrzewał zamkniętą puszkę?
Patrzymy z politowaniem
To wracajcie na zaporoże, walczyć ze starszym bratem.
Jedni sobie chuja obcinają aby zaistnieć w sieci, a drudzy wystarczy że położą zamkniętą
puszkę na palniku. I nawet różne Halmany to łykają.
Podgrzewanie zawartości w zamkniętej puszce?
Trzeba być debilem.
nie pierdol.akurat oglądałem kiedyś takie filmiki i nie mają nic wspólnego z tym co napisałeś Halman, wziąłeś przypadkowy film i dałeś opis z dupy dla piwek, a filmiki te, no testowanie racji żywnościowych z całego świata itp. a typ zrobił to podobnie ja ty dla poklasku
Koleś na filmie tylko upośledzony czy aż atencjusz?
Podgrzewanie zawartości w zamkniętej puszce?
Trzeba być debilem.
Albo ruskim,, w sumie jeden chuj
Ukrainiec taką puszeczke to by siekierą otworzył a zawartość widłami zjadł.
Czy coś nie tak napisałem bo tak dziwnie patrzycie???
stare przysłowie „ uderz w stół, a kacapskie onuce się odezwą” sprawdza się po raz kolejny.
Hahhaha o kurwa jakie śmieszne. Bo to nawiązanie do Wołynia czacie?! Hahahaha siekiera i widły.
Stalin zajebal kilkadziesiąt milionów ludzi i podzielił świat na pół na 50 lat ale stulejki prawicowe ciagle o tym zapominają.
Masz schizofrenię, rozdwojenie jaźni, czy po prostu jesteś totalnie zjebany na umyśle?
Hahhaha o kurwa jakie śmieszne. Bo to nawiązanie do Wołynia czacie?! Hahahaha siekiera i widły.
Stalin zajebal kilkadziesiąt milionów ludzi i podzielił świat na pół na 50 lat ale stulejki prawicowe ciagle o tym zapominają.
"Stalin podzielił świat na pół"
Brawo! Chylę czoła wiedzy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów