📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
pyotreck napisał/a:
Ukrainiec taką puszeczke to by siekierą otworzył a zawartość widłami zjadł.
Czy coś nie tak napisałem bo tak dziwnie patrzycie???
Tak, ruski trolu, na pewno.
A nie powinien najpierw otworzyć?
No chyba, że tam w tej ruskiej armii sami dywersanci są. Ruski żołnierz nie dość, że głodny to jeszcze poparzony i zdradza swoją pozycję. Ja pierdolę, kurwa mać!
No chyba, że tam w tej ruskiej armii sami dywersanci są. Ruski żołnierz nie dość, że głodny to jeszcze poparzony i zdradza swoją pozycję. Ja pierdolę, kurwa mać!
kamuha napisał/a:
stare przysłowie „ uderz w stół, a kacapskie onuce się odezwą” sprawdza się po raz kolejny.
Chciałbym zobaczyć jak jakiś ukr ci starą pierdoli na twoich oczach, ot taka fantazja
Wiewór napisał/a:
Hahhaha o kurwa jakie śmieszne. Bo to nawiązanie do Wołynia czacie?! Hahahaha siekiera i widły.
Stalin zajebal kilkadziesiąt milionów ludzi i podzielił świat na pół na 50 lat ale stulejki prawicowe ciagle o tym zapominają.
Zamknij mordę. Zabijali ludzi skurwysyny ale się nad nimi nie pastwili, nie to co te zwierzęta z Ukrainy.
PhantomMask napisał/a:
Chciałbym zobaczyć jak jakiś ukr ci starą pierdoli na twoich oczach, ot taka fantazja
To że twoją starą na twoich oczach pierdolą czarnuchy bo dopiero wtedy ci staje nie znaczy że na siłę musisz przekonywać do tego innych debilu
PryszczatyJeż napisał/a:
Zamknij mordę. Zabijali ludzi skurwysyny ale się nad nimi nie pastwili, nie to co te zwierzęta z Ukrainy.
Brawo zostałeś idiota miesiąca.
A słyszałeś co robił chociażby dzierzynski?
Onuco?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów