📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To się nadaje na film instruktażowy "czego nie robić podczas ataku".
Gościu z nożem mało nie pozabijał dwóch uzbrojonych w broń palną funkcjonariuszy. Nawet zdobył ich karabinek!. Szkoda, że film zgliczowany w najważniejszych momentach.
Ten facet to chyba lunatykuje bo w jaki inny sposób można to wytłumaczyć? Stoi sobie ręce po bokach i patrzy jak gość podchodzi z nożem, zamachuje się i dopiero po otrzymaniu ciosu jest jakaś reakcja. Cała akcja to jakaś komedia.
garota napisał/a:
Ten facet to chyba lunatykuje bo w jaki inny sposób można to wytłumaczyć? Stoi sobie ręce po bokach i patrzy jak gość podchodzi z nożem, zamachuje się i dopiero po otrzymaniu ciosu jest jakaś reakcja. Cała akcja to jakaś komedia.
Gościu chyba nie wierzył że ktoś mógłby naprawdę podnieść rękę na koszerny naród, dopiero po pierwszym ciosie przekonał się że kosa nie jest gumowa, a sytuacja to nie jest prank
To na pewno Izrael? Aż się wierzyć nie chce, że tam policja może tak spierdolić sprawę.
allah kocha swoje zjebane dzieci
Tak pojebana akcja że w końcu nie wiadomo czy mu zrobili ten dżihad.
Nie popieram, ale rozumiem. To co żydzi wyprawiają wobec cywili, zabijają ich na ulicy, osadnicy strzelają do sąsiadów palestyńskich a służby ich chronią.
No i potem palestynczycy nienawidzą tych służb.
Także śmiało mogę powiedzieć że to rządy natenjahu od ponad 20 lat pogłębiają ten konflikt i to nie jest jakieś dziwne.
Nie popieram, ale rozumiem. To co żydzi wyprawiają wobec cywili, zabijają ich na ulicy, osadnicy strzelają do sąsiadów palestyńskich a służby ich chronią.
Także śmiało mogę powiedzieć że to rządy natenjahu od ponad 20 lat pogłębiają ten konflikt i to nie jest jakieś dziwne.
Żydki nie publikują materiałów które ukazałyby ich indolencję. Taki chytry naród.
Fzhut napisał/a:
Najlepszy kawałek wycięty jak arab zdobywa karabin.
Żydki nie publikują materiałów które ukazałyby ich indolencję. Taki chytry naród.
Co za tępy chuj.
Mógł tam chociaż granat wrzucić i dopiero potem wjechać.
A tak to kozojebca zeszedł nawet bez jednego żydowskiego trupa.
Mógł tam chociaż granat wrzucić i dopiero potem wjechać.
A tak to kozojebca zeszedł nawet bez jednego żydowskiego trupa.
Fajna jest ta strażniczka. Wylizałbym jej odbyt.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów