Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jaki głupek. Zamiast perdolnąć kundlem o ściane to tłucze go z piesci po zębach. Rozumiem ze u nich pustynia i ciężko nie tylko o wieksze zbiorniki wodne, ale pewnie i o porzadny worek by sprawę z kundlem załatwic klasycznie. Ale nie tłucze sie łapa po zębach bo:
Uszkodzi sobie na knykciach torebke stawową, wedrze się zakazenie i łapa nawet sobie juz nie obciagnie. Nie żeby było mi żal idioty.
Ty i te twoje wiejskie fantazje. Widać, że kurwa u was w tej jebanej dziurze naprawdę nie ma nic do roboty, dalej "obciągaj sobie łapą" frajerze
Ty i te twoje wiejskie fantazje. Widać, że kurwa u was w tej jebanej dziurze naprawdę nie ma nic do roboty, dalej "obciągaj sobie łapą" frajerze
Rozumiem ze polecasz jak pies cie jebie. Tak to jest z wami psiarzami. Powiesz cos o pieskash to jakby żone zgwałcił. Przepraszam nie chciałem urazić kochanki. Sorry men!
To jest sadistic, pizdo. Nie podoba się? Won na pudelka albo kwejka, tam jest idealny poziom dla pizdy twojego pokroju. A temat powinien mieć więcej piw, tylko większość tutaj to pizdeczki jak ty. Nie kozacz piździelcu też do zaprawionych użytkowników jak mygry, bo nie masz podejścia do nich, pizdo. Jesteś idealnym przykładem, że można mieć ujemne IQ i przy tym normalnie funkcjonować, co jest godne podziwu. Nie pyszcz też do mnie kurewko, nie ta liga.
Ryj tam, pizdo
Jeszcze tu jesteś Niedojebie Jebany? Z rodzicami rozmawiałeś? Załamka pewnie
Jeszcze tu jesteś Niedojebie Jebany? Z rodzicami rozmawiałeś? Załamka pewnie
Chyba niedoczytałeś, albo jesteś za tępy(najprawdopodobniejsza opcja), by zrozumieć taką prostą rzecz, ale powtórzę się: Nie szczekaj, psie
Chyba niedoczytałeś, albo jesteś za tępy(najprawdopodobniejsza opcja), by zrozumieć taką prostą rzecz, ale powtórzę się: Nie szczekaj, psie
Właśnie doczytałem że pochodzisz z psychiatryka
Pies to twój stary a matka to sobie dopowiedz. Może stąd twoje problemy z rodzicami?
Właśnie doczytałem że pochodzisz z psychiatryka
Spokojnie, nazwanie kogoś psem to w tym wypadku komplement, patrząc na przedstawiciela homo sapiens z filmiku.
Ludzie to kurwy i wstydzę się że należę do tego samego gatunku. Jesteśmy szkodnikami, pasożytami i śmieciami, nieudanym wytworem na tym chujowym świecie, ten portal jest tego największym dowodem. Czekam aż w końcu pierdolnie jakiś kamyk z kosmosu i to wszystko rozjebie, pora na reset.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów