Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dla chorych zwyroli i pederastów twojego w dupe jebanego pokroju słowo. Jestem na S od poczatku i tylko na krzywdę bezbronnych dzieci i zwierząt nie daje piwka, więc HUJ Ci w dupe Frajerze jebany plusujący wszystkie spierdoliny w internetach
Spierdoliną właśnie jesteś ty, nie pojmując prostej rzeczy, że oceniając materiał tutaj nie oznacza, że podoba ci się jego treść, ale jego wymiar, ale po chuj tłumacze to ograniczonemu debilowi?
Tak było, jest i będzie zawsze.
Bo rozpiefalanych ludzi to ja rozumiem ale znęcanie się nad zwierzętami i publika tego to kurestwo ! jebać tych arabów, ciapatych czy jak im i tego kto to udostępnia, szmaty jebane !
Admin ty Kurwo ?
Bo rozpiefalanych ludzi to ja rozumiem ale znęcanie się nad zwierzętami i publika tego to kurestwo ! jebać tych arabów, ciapatych czy jak im i tego kto to udostępnia, szmaty jebane !
Ktoś kazał tobie i podobnym do ciebie tu przeglądać cokolwiek?
Znak zapytania mnie po prostu rozjebał
widzę jakieś bogactwo umysłowe się objawiło
Spierdoliną właśnie jesteś ty, nie pojmując prostej rzeczy, że oceniając materiał tutaj nie oznacza, że podoba ci się jego treść, ale jego wymiar, ale po chuj tłumacze to ograniczonemu debilowi?
A ja Spierdolino genetyczna myślałem ze piwko dajesz za material ktory sie podoba a nie jego 'wymiar'. Tępym Hujkiem jestes strasznie. Pozdrów rodziców adopcyjnych
Dla chorych zwyroli i pederastów twojego w dupe jebanego pokroju słowo. Jestem na S od poczatku i tylko na krzywdę bezbro
O ja pierdole, jakie umysłowe ckliwe kulfony tu zawitały.
Ratujta panie bo "pieska bijo".
Tyle piw już ten obsrany filmik dostał? Spierdoleni jesteście Ludzie. Naprawdę, co za zjeby dają piwo za ciepienie szczeniaka. Arabowi życzę TOMAHOWKA w dupie
To jest sadistic, pizdo. Nie podoba się? Won na pudelka albo kwejka, tam jest idealny poziom dla pizdy twojego pokroju. A temat powinien mieć więcej piw, tylko większość tutaj to pizdeczki jak ty. Nie kozacz piździelcu też do zaprawionych użytkowników jak mygry, bo nie masz podejścia do nich, pizdo. Jesteś idealnym przykładem, że można mieć ujemne IQ i przy tym normalnie funkcjonować, co jest godne podziwu. Nie pyszcz też do mnie kurewko, nie ta liga.
Admin ty Kurwo ?
Ryj tam, pizdo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów