Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jaki głupek. Zamiast perdolnąć kundlem o ściane to tłucze go z piesci po zębach. Rozumiem ze u nich pustynia i ciężko nie tylko o wieksze zbiorniki wodne, ale pewnie i o porzadny worek by sprawę z kundlem załatwic klasycznie. Ale nie tłucze sie łapa po zębach bo:
Uszkodzi sobie na knykciach torebke stawową, wedrze się zakazenie i łapa nawet sobie juz nie obciagnie. Nie żeby było mi żal idioty.
Na to czekałem
A kto nie daje piwa za temat to ciota i chuj
Na to czekałem
Ja też. A już się martwiłem że poligon się wypalił i stracił wenę
siedzisz sobie w tym sosnowcu to siedź. na chuj sie udzielasz?
Szatan mu zrucha cala rodzine. Potwierdzone info
siedzisz sobie w tym sosnowcu to siedź. na chuj sie udzielasz?
Morda w kubeł Ciapata Kurwo.
Tyle piw już ten obsrany filmik dostał? Spierdoleni jesteście Ludzie. Naprawdę, co za zjeby dają piwo za ciepienie szczeniaka. Arabowi życzę TOMAHOWKA w dupie
Dla debili twojego pokroju tłumaczę, że piwa daję się tutaj za materiał mocne, sadystyczne, to że nie zgadzamy się z tym co ktoś na nich robi nie znaczy, że materiał jest chujowy i należy go olać. Dajesz piwa za materiały poruszające a nie za ciapaka bijącego psa tłuku.
Dla debili twojego pokroju tłumaczę, że piwa daję się tutaj za materiał mocne, sadystyczne, to że nie zgadzamy się z tym co ktoś na nich robi nie znaczy, że materiał jest chujowy i należy go olać. Dajesz piwa za materiały poruszające a nie za ciapaka bijącego psa tłuku.
Dla chorych zwyroli i pederastów twojego w dupe jebanego pokroju słowo. Jestem na S od poczatku i tylko na krzywdę bezbronnych dzieci i zwierząt nie daje piwka, więc HUJ Ci w dupe Frajerze jebany plusujący wszystkie spierdoliny w internetach
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów