📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To bicie to trochę wrestling przypomina, szkoda że nóżką nie tupał przy ciosach....
scierwo jebane gówno ciapate niech go pierony łogniste siarczyste....
Jaki głupek. Zamiast perdolnąć kundlem o ściane to tłucze go z piesci po zębach. Rozumiem ze u nich pustynia i ciężko nie tylko o wieksze zbiorniki wodne, ale pewnie i o porzadny worek by sprawę z kundlem załatwic klasycznie. Ale nie tłucze sie łapa po zębach bo:
Uszkodzi sobie na knykciach torebke stawową, wedrze się zakazenie i łapa nawet sobie juz nie obciagnie. Nie żeby było mi żal idioty.
Uszkodzi sobie na knykciach torebke stawową, wedrze się zakazenie i łapa nawet sobie juz nie obciagnie. Nie żeby było mi żal idioty.
Psy to jednak mądre stworzenia. Już ich Przodek ujebał w arabską dupę mahometa - pedofila, kozojebcy i twórcy mózgowego spierdolenia zwanego islamem. Ciężko te majaczenia analnego allaha nazywać religią, to się Pies zdenerwował i ugryzł.
Tam koty poważaniu a mają powiedzenie -niewierny psie -a wszystko przez pedofila i analfabete ktorego psy pokąsali a pająk dupe uratował w ich bajeczkach
Ten go boje a tamten merda ogonem
Chciałbym żeby rolę się odwrocily. Pierdoloni Arabowie i och jebanych Allach. Chuj wam w dupe jebane zacofane bydło
No araba to bym zajebał, a zwierzętom krzywdy nie zrobię, jeżeli nie zamierzam ich zjeść. Co jest ze mną nie tak?
Od razu uprzedzam - ciapate są gorsze niż zwierzęta. Psa przynajmniej nauczysz aportować albo pilnować domu. Brudasa nie.
Od razu uprzedzam - ciapate są gorsze niż zwierzęta. Psa przynajmniej nauczysz aportować albo pilnować domu. Brudasa nie.
Już taki jeden tu byl na hardzie co napierdalał psa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów