Czarni imigranci biją czarnych uchodźców na wyspach; jak hejtstop to rozwikła by nie pogrążyć politycznej poprawności?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Czarni imigranci biją czarnych uchodźców na wyspach; jak hejtstop to rozwikła by nie pogrążyć politycznej poprawności?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dzarul napisał/a:
Murzyn, murzynowi, murzynem...
Chciałem napisać... Czarni Czarnym Czarnymi... to jeden huj.
Tak samo jak Polak Polakowi Polakiem.
Nie jestem antyrasistą, ale kurwy są wszędzie.
Witam,
za każdym razem gdy oglądam tu filmiki przedstawiające wynaturzone zachowania czy to "muslimów" czy też czarnoskórych (nierzadko pochodzących ze wspaniałego USA) cieszę się że mieszkam w konserwatywnym, nacjonalistycznym i katolickim Państwie. Czuję się przez to spokojny, że takie cyrki, które odpierdalają się w niemczech, Szwecji czy Włoszech nie przeniosą się do naszej Polski.
za każdym razem gdy oglądam tu filmiki przedstawiające wynaturzone zachowania czy to "muslimów" czy też czarnoskórych (nierzadko pochodzących ze wspaniałego USA) cieszę się że mieszkam w konserwatywnym, nacjonalistycznym i katolickim Państwie. Czuję się przez to spokojny, że takie cyrki, które odpierdalają się w niemczech, Szwecji czy Włoszech nie przeniosą się do naszej Polski.
"jak hejtstop to rozwikła by nie pogrążyć politycznej poprawności?"
winni są biali bo są lepiej wykształceni i mają wiecej pieniędzy, czarnoskorzy sie sfrustrowani z tego powodu i jakos musza rozladowac emocje. Poniewaz zostali zaatakowani czarni - jest to pośredni atak rasistowski. Winni są biali - proste
winni są biali bo są lepiej wykształceni i mają wiecej pieniędzy, czarnoskorzy sie sfrustrowani z tego powodu i jakos musza rozladowac emocje. Poniewaz zostali zaatakowani czarni - jest to pośredni atak rasistowski. Winni są biali - proste
Pokojowo nastawieni lekarze, prawnicy, inżynierzy czy profesorzy fizyki niedawno przybyli do WB chcą kulturalnie wejść do klubu, a ochrona jest nieuprzejma i ich nie wpuszcza!!. SKANDAL!! gdzie jest Teresa May!!
kurwa ich ciuchy są więcej warte niż moj samochód i motocykl razem
mamy zderzenie 2 kultur, gówno europejskie imigracyjne, czyli tych którzy sobie radzą w społeczeństwie jakoś przez dziesiątki lat, no i gówno, czyli tych co dopiero dotarli, a są jeszcze wychowani ze aby zjeść banana trzeba ukraść banana
mamy zderzenie 2 kultur, gówno europejskie imigracyjne, czyli tych którzy sobie radzą w społeczeństwie jakoś przez dziesiątki lat, no i gówno, czyli tych co dopiero dotarli, a są jeszcze wychowani ze aby zjeść banana trzeba ukraść banana
Bariery kulturowe.
Takie samo bydło macie w Cebulandii, schodzi się dwudziestu bekonów pryszczatych od sterydów w kominiarkach i wykazują się swoją koordynacja grupową. W pojedynkę to cichutkie baranki i do Policji mówią "Proszę Pana".
Pierdolenie o czarnych a swoich nie znacie. Gorsze bydło u nas.
Pierdolenie o czarnych a swoich nie znacie. Gorsze bydło u nas.
Gerwazy Waligóra
weż se gerwazy wal-ogóra, z takimi prymitywnymi spostrzeżeniami
weż se gerwazy wal-ogóra, z takimi prymitywnymi spostrzeżeniami
To jest bogactwo właśnie, dlatego ich potrzebujemy w setkach tysięcy od zaraz żeby nas ubogacali a za 30 lat nasze córy będą obciągać czarnuchom Polakom prawdziwym słowianom kutasy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów