📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
meme18 napisał/a:
Zawsze chciałem usłyszeć co tam sobie sędziowie pod nosem mamroczą.
Najczęściej pytają czy przelew już doszedł.
Nie rozumiem , sędzia po prostu nie dał sobie wejść na głowę i potrafił przyznać się do popełnionego błędu po konsultacji. Z mojej strony szacun
Czego nie rozumiesz? Przeciez nikt niczego nie sugerowal.
@angel założę się, że na żadnym piłkarskim meczu nigdy nie byłeś.
a to że powiedziało mu się "Legia, Legia, Legia" no cóż.. bądźmy tolerancyjni
Nie powiedziało mu sie "Legia, Legia, Legia" bo im kibicuje tylko musi powiadomić liniowego żeby nie było nieporozumienia...
przecież to tede, wiedziałem ze długo nie pociągnie na tym hiphopowym chłamie.
ps: nawet tu sie sprzedał.
ps: nawet tu sie sprzedał.
Du ju nid doktor or not ? telmi !
gorzej jakby wyjechał z czymś w stylu: " oo już 80 min pora na tego karnego..."
vimeo.com/33621109 cały odcinek
dwakilo napisał/a:
@angel założę się, że na żadnym piłkarskim meczu nigdy nie byłeś.
Niestety muszę cię zmartwić: przejebał byś sromotnie ten zakład.
Ostatnie lata dokładnie pokazały realia polskiej piłki - ponad 500 osób zatrzymanych związanych z piłką nożną ma postawione zarzuty korupcyjne i śledztwo w dalszym ciągu trwa.
A co do korupcji, to jest ona w każdym kraju - Włochy to ciągle kogoś zamykają, Hiszpanie nie lepsi... sam brak 4 sędzi daje do myślenia - gdyby taki sędzia był, to o 90% zmniejszyła by się korupcja w piłce nożnej. Jedyny dobry sport to tenis, w którym wszystko można sprawdzić i udowodnić i jak przegrywasz to tylko z własnej winy
A co do korupcji, to jest ona w każdym kraju - Włochy to ciągle kogoś zamykają, Hiszpanie nie lepsi... sam brak 4 sędzi daje do myślenia - gdyby taki sędzia był, to o 90% zmniejszyła by się korupcja w piłce nożnej. Jedyny dobry sport to tenis, w którym wszystko można sprawdzić i udowodnić i jak przegrywasz to tylko z własnej winy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów