18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
vass 2011-12-13, 15:02
Dzisiaj o 20.00 całość na C+ sport 1na1
Zgłoś
KilroyWasHere 2011-12-13, 15:06
Spoko sędzia

/b/
Zgłoś
matteo_19 2011-12-13, 15:26 42
Nie rozumiem , sędzia po prostu nie dał sobie wejść na głowę i potrafił przyznać się do popełnionego błędu po konsultacji. Z mojej strony szacun
Zgłoś
decode21 2011-12-13, 16:25 6
Piwo za wstawke i dla sędziego. Poza tym byłem fanem piłki nożnej kilka lat a teraz powtarzam FUCK FOOTBALL!
Zgłoś
g................1 2011-12-13, 16:47 1
Tu jednak sędzia trzyma fason na murawie, nie to co w B-klasie, stały tekst "sędzia pamiętaj z kim wracasz!" obok klasycznego "ty chuju" itd.
Zgłoś
~Angel 2011-12-13, 17:06 3
"Polscy sędziowie to kurwy sprzedawczykowie!"

I to wszystko co można o nich powiedzieć.
Zgłoś
xiontZ 2011-12-13, 18:06 5
@up
Nie generalizujmy tak ostro

Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Zgłoś
batorowiec 2011-12-13, 18:12
Naprawde nie wiem o co Wam chodzi, faktycznie sędzia jest fair w stosunku do wszystkich,

a to że powiedziało mu się "Legia, Legia, Legia" no cóż.. bądźmy tolerancyjni
Zgłoś
o0barosz0o 2011-12-13, 18:21 3
powiem wam że to powinno być zamiast komentarzy p. Szpakowskiego
Zgłoś
Sadomasoo 2011-12-13, 18:45
Ej a to nie jest prawda .
Zgłoś
Oskarek 2011-12-13, 18:50
0:56
Karol Krawczyk
Zgłoś
horikawa 2011-12-13, 19:32 11
A mnie sądziowie nie wkurwiają, a te chuje z przy stoliku.
Siedzą oglądają kurwa 15 powtórek pod każdym kątem, porozmawiają o tym przez 5 minut i mówią "sędzia zniszczył sytuację bramkową, która zaważyła o meczu"
No kurwa mać, niech zobaczą jak to jest utrzymać 22 chłopów w ryzach i musieć (!) ocenić każdą sytuację niezależnie od tego jak ją widział.
Jebane towarzystwo wzajemnej adoracji.

Bóg chrześcijański jest tak absurdalnym Bogiem, że powinien zostać zniesiony nawet jeśli istnieje.

— Fryderyk Nietzsche
Zgłoś
meme18 2011-12-13, 20:24 2
Bardzo fajny filmik. Zawsze chciałem usłyszeć co tam sobie sędziowie pod nosem mamroczą. Tak poza tym - w tym filmiku ten sędzie jest bardzo spoko. Piwko

Du ber om förlåtelse på dina bara knän
men det är försent och du får ta ditt straff
Du bryter ihop och lipar som en hora
Dags att ångra ditt livs största misstag
Lifelover - Karma.
Zgłoś
Necrono 2011-12-13, 20:41 1
Prawda jest taka że Hubert Siejewicz (Ten Arbieter) - jest imo najlepszym naszym arbitrem, nic dziwnego że to właśnie jego wybrano do takiej "zabawy". Zawsze pozostaje spokojny i całkowicie kontroluje grę. Sposób prowadzenia meczów oraz widzenie gry jest o niebo lepsze niż u pozostałych "sędziów" .
Przy okazji jestem przekonany że ma to poprawić ocenę o naszych arbitrów po niedawnych kuriozalnych wpadkach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów